Kvinnelaget slo serielederen!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 30. Mai 2011

Etter en begredelig bortekamp hvor vi tapte 2-1 for Konnerud 2 var det med spenning vi tok i mot serieleder Hole/Haugsbygd fredag.

Dette altså kun vår 3.seriekamp hittil i år.
Vi manglet også noen av spillerne grunnet sykdom, men vi har en bred tropp og det er en stor fordel.

Vi kommer bra i gang og har spillemessig overtak hele første omgang. Flere avslutninger og midtveis i omgangen legger Carina et innlegg fra nesten død vinkel som går via stolpen og i mål. Blir mye kjemping og noe mangel på rytme i eget spill.

Etter pause får Hole et overtak og utligner etter å ha spilt seg i gjennom midtforsvaret. De fortsetter å presse oss i denne perioden og etter ca.65 min tar de ledelsen etter et langskudd.

Nå gjør vi et par endringer og jentene hever seg betraktelig. Vi tar fullstendig over initiativet, men flere 100% sjanser blir spolert. Det er med stor lettelse at Carina får pirket inn utligningen til 2-2 etter ca 75 min. Vi fortsetter det gode spillet og Carina blir spilt i gjennom og scorer sikkert 3 ganger til mot slutten av kampen og vi vinner 5-2. Fjorårets toppscorer Carina Fredriksen blir dagens store spiller som scorer alle 5 målene.

Bildet over: Hero Armadi, Levi og 5 målsscorer Carina Fredriksen

Ellers en fin laginnsats og jentene viser styrke og lagmoral som klarer å hente opp “underlege” og vinne kampen greit. Alt i alt en fortjent seier.  To gevinster og ett tap så langt. Vi trenger derimot å forbedre passningspillet og stole mer på hverandre for å få bedre flyt i vårt eget spill.  Dette blir fokus fremover når vi snart skal inn i en periode med mange kamper på kort tid.

ÅSSIDEN - HOLE/HAUGSBYGD: 5-2 (1-0)
1-0 Carina Fredriksen(ass.Hanna Engedahl)
2-2 Carina Fredriksen(ass.Agatha Dike)
3-2 Carina Fredriksen(ass.Hanna Engedahl)
4-2 Carina Fredriksen (ass.Agatha Dike)
5-2 Carina Fredriksen (ass.Agatha Dike)