G 97 har vært på cup i Danmark !

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Jun 2011

Og som det heter i reklamen, det er deilig og være norsk i Danmark J

Det var en glad gjeng som dro fra kluubbhuset onsdag 1 juni mednesen rettet mot Danmark og Nørhalne Cup.

Ferden gikk gjennom Vestfold for avreise med Superspeed til Danmark.  Etter litt hektisk inngang til båten pga sykkelritt i Larvik, kom vi oss alle ombord i båten, da var Danmark neste stopp.

Torsdag morgen var vi klare til den første av tre kamper på torsdagen.  Resultatene for gutta fra Åssia på torsdag:

Åif - Vodskov(DK)  1 - 1

Åif - SB/ØHIK (DK) 6 - 0

Åif - Erdal (N)   1 - 1

Vi var sånn passe fornøyd med dagen men vi kunne fort hatt tre seire i steden.  Men det er små marginer og vi sliter med og sette alle de stooore sjansene vi skaper.

Fredagen var det en kamp,  det var mot Islev (DK), vinner veldig greit 5 - 0 og var fornøyd med morgenøkta :) .   Resten av dagen var vi Fårup Sommerland.  Der hadde vi en fin ettermiddag både store og små.

Lørdag morgen var vi tilbake på fotball banen for de 2 siste kampene i puljespilet.   Resultat kampe 1:  Åif - Smidsrup/Skærup 7 - 1 !!

Siste kampen var mot Haslum (N) og utgangspunktet var enkelt og greit, vinner vi spiller vi finale.  Og vi vinner veldig greit 4 - 1 og var klare for finale litt senere dagen mot Aabybro (DK) som vant sin pulje.

Finalen ble veldig spennende da vi nok en gang ikke klarer og få satt ballen inn i mål. Og det er nesten utrolig at vi ikke scorer når vi har så store muligheter !!

Vi i lagledelsen bestemte oss for hvilke spillere og i hvilken rekkefølge som skulle ta straffene i straffekonken som nærmet seg. 

Men heldigvis klarer vi og få "pirket" inn serieresmålet 1 - 0 par minutter før slutt og gutta fra Åssia sto igjen som VINNERE !!!!

MORSOMT FOR GUTTA OG DRA HJEM MED DEN STØRSTE POKALEN :)

Vi har hatt noen flotte dager i Danmark med et par unntak som går på egenoppførsel på et par av gutta.  Dette er ikke AKSEPETABELT da dette ødelegger for de andre !

Jeg må også benytte sjansen til og takke foreldrene som var med for masse hjelp under turen og en spesiell takk til Marianne for reiseleder ansvaret og utførelse i verdensklasse !  

Nå er det tilbake til hverdagen med ny seriekamp i interkrets kvalikken på torsdag 9 juni mot Skiold på Gamle Gress !!

Takk fo turen til alle sammen, hilsen en stolt trener !! 

   

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.