Uavgjort mot Vestfossen.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Jun 2011

Åssiden møtte Vestfossen onsdag kveld. Etter en heller laber 1. omgang der Vestfossen ledet 2-1 kom Åssiden sterkere tilbake i 2. omgang.

Kampen på Åssiabanen ble som forventet mot et fysisk sterk Vestfossenlag som spilt som de alltid har gjort. Åssiden stod for de fleste sjansene med uavgjort var et greit resultat totalt sett.

3-3  70 min  VIF

Laget: Eriksen, Ø. Hansen, Dørre, Madsen, Flaaterud Johansen, Oland (Berg Hansen 83), E. Hansen (Guvenc 46), Cetin, Buric (Andersen 30), Knudsen (Karagøz 46), Sikora.

Åssiden kom best i gang i denne kampen og tok ledelsen allerede etter 1. minutt. En drømmeåpning etter et godt angrep. Oland blir spilt igjennom og er nære med å komme allen med keeper. Men gode Oland var ikke raskt nok. men får spilt ballen på tvers til Buric som kommer fint frem og setter ballen oppe i hjørnet fra 16 meter. Ett flott mål.

Alt lå til rett for en god Åssiakamp. Men Åssia gav fra seg seg alt av initiativ og VIF tok over føringen. Åssiden spillerne stod for mye stille, kom ikke opp i motstanderen og var ikke i nærheten i dueller. Vif fikk slå sine velkjente lange baller i bakrom. Samtidig som når vi vant ballen var bevegelsene for små og ikke tydelige nok. Vestfossen kunne dermed lett utligne og ta ledelsen. Åssiden gjennomfører en svak omgang. Allikvel var det Åssiden som stod for de største sjansene. Bland annet ved unge Knudsen som satt ballen i nettveggen for nærmest åpent mål. Dette etter et godt innlegg fra Oland. Men Vestfossen kan gå til pause med en fortjent 2-1 ledelse.

Åssiden gjør noen grep og bytter som blir avgjørende for kampen. Inn kommer Andersen, Karagøz og Guvenc med løpstyrke og hurtighet. Åssiden domminerer stort sett hele andre omgang og setter et godt press på gjestene.

Dørre utligner til 2-2. Dørre bryter et oppspill fint. Utfordrer, setter opp Sikora som slår ett flatt innlegg. Dørre har tatt turen opp og inn i 16 meteren. Setter innlegget flott i goalen. Llike etter går Åssiden opp i ledelsen for andre gang. Ø. Hansen plukker opp en svak klarering fra en corner. Skuddet går via en VIF legg og i mål. En fortjent ledelse til hjemmelaget. Åssiden forsetter å dominere spillet men gjestene er farlige på kontringer. Åssiden har full kontroll på ballen men mister midt på VIF halvdelen. Kontring, vi er ikke tolmodige nok, lar oss lure ut av leddet. Spissen setter ballen forbi en utrusende Eriksen i goalen. Dermed 3-3.

Begge lag har muligheter til å avgjøre kampen. VIF får annulert en skåring etter at VIF spissen var litt for aktiv med armene på ballen. Nærmet for Åssia er Guvenc som kommer allene med keeper men kommer for for nær og keeper redder til corner. Sikora får en drømmesjanse på 5 meter men setter ballen rett på keeeper. Samme Sikora utfordrer og sender i vei et godt skudd. Keeper gir retur rett forran mål men en VIF forsvarer kommer så vidt først på ballen og ut til corner. Store sjanser som må ommsetttes skal det bli 3 poengere.

En svak og en god omgang ga 1. poeng. Åssia skaper de største og de fleste sjansene men uavgjort er et greit resultat totalt sett. Vi skårer 3 mål på hjemmebane, dette bør holde til seier, men vi er for svake bakover og slipper inn alt for lette mål. Dette må rettes på!

Nå er det nesten to uker til neste kamp. Sørg for å tren godt og være godt forberedt til neste mot formlaget Slemmestad.