Uavgjort for kvinnelaget borte mot Modum

Postet av Åssiden IF - Fotball den 10. Jun 2011

Modum stilte et bra lag og dette ble en litt vrien bortekamp. Vi scorer etter 10 min spill ved Carina som gjør alt selv,  bruker farta, skjærer i gjennom forsvaret og scorer sikkert.

Etter sjanser begge veier utligner Modum etter 20 min. Like etter blir Ida Nanger felt innenfor 16 m og vi får straffe. Hun scorer sikkert selv.

(Bilde: Ida F. Nanger)

Modum får etter hvert mer av banespillet og vi sliter med å få rytme i eget spill. Sjansemessig ganske lik 1.omg. men Modum spiller bedre enn oss. Vi går til pause med 2-2.

Mye av det samme kampbildet får vi også i 2.omg. Blir mest kjemping og lite spill. Vi produserer noen gode sjanser, men Modum går opp i ledelsen halvveis i omgangen etter litt rufsete forsvarspill. Siste 10.min satser vi kun på lange baller, endrer litt på formasjon og får betalt for dette da vi i siste spilleminutt får ny straffe.
Ida Nanger spiller fri Carina som blir felt alene med keeper. Modum bestemmer seg for å skifte keeper!!!! Vil sette en utespiller i mål.......Det varer å rekker før denne får skiftet drakt, på med hansker osv.... En egentlig ganske usportslig manøver fra Modum som skulle prøve å psyke ut vår straffeskytter hørte jeg de sa.....Aldri opplevd dette før men...... Men vår stødige og kalde Ida Nanger scorer igjen sikkert. Kampen ender 3-3 og vi må etter spill og sjanser være fornøyd med det ene poenget.