Årets 5.seriekamp mandag 13.6 borte mot Vestfossen.

En fin men varm dag for fotball og vi stiller godt forberedt til nok en bortekamp.

Første omgang ender målløs.

Varierende prestasjoner men vi har bra kontroll bakover.

Vestfossen slipper til en gang men heldigvis skyter de over mål midtveis i omgangen. Vi har et visst overtak i banespillet.

Det er noe bedre enn sist kamp men vi sliter med å komme til de store sjansene. Men Carina blir spilt fint fri i midten og runder keeper, men kommer for skrått og bommer på mål. Ellers noen halvsjanser og det er 0-0 til pause.

(Bildet: Hero Ahmadi med et mål og en målgivende)

Vestfossen tar ledelsen etter 60 min da vi ikke får klarert skikkelig og taper en duell. Like etter reduserer Ida Nanger alene med keeper etter en krempasning fra Anki bak deres forsvar. 5.min senere tar vi ledelsen etter nok et fin angrep.

Bildet Over: Ida Nanger og Maria Sørås

Hero slår en perfekt pasning til Rebecca som runder keeper og ballen ruller noen cm.over målstreken. Nå leder vi 2-1 og de siste 15 minuttene spiller vi veldig bra fotball og har flere gode angrep.

7 min.før slutt skaffer Hero seg rom og skyter fra 20 meter helt borte i motsatt kryss. En perlescoring, god prestasjon og med 3-1 ledelse styrer vi skuta inn til seier.

Bildet Over: Rebecca Pettersen

I år har vi scoret mange mål mot slutten av kampene. Veldig bra men også nervepirrende for trenere og andre som følger laget.

Alle bidrar på en positiv måte og god stemning. Vi en veldig fornøyd med spesielt 2.omg og skal ha ny kamp hjemme i morgen mot Lier kl.20.00.