Knepent tap hjemme mot Lier for kvinnelaget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 16. Jun 2011

Lier styrer det meste av spillet i 1.omgang og vi bærer dessverre preg av å ha spilt kamp 2 dager tidligere.

Vi virker slitne og kommer alltid for seint inn i duellene.

Det blir produsert sjanser begge veier og Lier tar en fortjent ledelse etter et skudd fra langt hold. Vi kommer igjen for seint i skuddet som går over vår keeper Kristin som ellers gjør en meget bra omgang i mål. Vi har derimot en gedigen sjanse etter at Hero dribler seg fint forbi og skyter i tverrliggeren fra 20 meter, og returen detter ned i beina våre men utrolig nok klarer vi ikke å få den over streken. Omgangen ebber ut med 0-1.

Det blir litt bedre i 2.omg.men fortsatt henger vi ikke med og Lier spiller bedre fotball. De kommer ikke til like store sjanser som i første og vi er noe tryggere bakover. Med litt flaks og litt dyktighet kunne vi fort ha "stjålet" poeng da vi også i 2.omg bommer på åpent mål mot slutten av kampen. Men dette var nok kampen da ingen ting fungerte og vi får bare hvile fram til neste hjemmekamp på søndag.

Åssiden - Lier : 0-1 (0-0)

Laget: Kristin, Maria, Oda, Therese, Kransy, Anki, Andrea, Nanger, Tanja, Hanna, Carina.

Innbyttere: Linn, Agnete, Marita, Hero, Agatha.

3-4 spillere får godkjent mens resten ikke klarte å yte nok og var langt unna det beste nivået.