Etter tap i forrige serierunde var det et revansjesugent lag som dro til Tranby for å spille kamp mot Lier IL.

Vi fikk rettet opp mye av grunnspillet på siste trening og jentene fulgte kampplanen veldig bra.

(Bildet: Maria og Tanja)

Carina (bildet) var også tilbake etter skade, noe som er viktig for laget.

Vår toppscorer har nå scoret 13 mål på 8 seriekamper.

Vi kommer godt i gang og etter kun 5 min.slår Maria fra sin backposisjon en fin bakromspasning mot Carina som forfølger ballen og lurer deres keeper som feilberegner litt.

Etter en ganske jevnspilt første halvtimen sparker Keeper-Kristin langt, ballen går i gjennom deres forsvar og Carina med sin fart kommer alene med keeper og scorer sikkert til 0-2.

Lier reduserer til 1-2 5 min.senere etter gjennomspill i midten. Omgangen ebber ut med en ettmålsledelse.

I 2.omg. justerer vi litt på presshøyde og forsvaret skal ta ut mer dybde. Dett gjør at vi får mye bedre kontroll og dominerer hele omgangen. Et strålende angrep med flere direkte pasninger som starter på høyre back, ender host Carina på venstre som legger perfekt inn til Marita (bildet) som kontant scorer til 1-3. "Dagens angrep".

Vi får etter hvert mange sjanser og spiller fin fotball som varmer både på og utenfor banen.

Kvarteret før slutt serverer Anki en fin pall til Carina, som fra 12-13 meter fyrer løs ei kule som går i krysset til 1-4. En god lagseier og alle bidrar bra til denne seieren.En stor opptur og glimrende avslutning på vårsesongen.

Lier IL - Åssiden IF: 1-4 (1-2)

0-1 Carina Fredriksen ( Ass.Maria Sørå)

0-2 Carina Fredriksen (Ass.Kristin Nersveen)

1-3 Marita Brevig (Ass.Carina Fredriksen)

1-4 Carina Fredriksen (Ass."Anki" Rodian)