Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Aug 2011

Bildet: "Anki" i skuddet

En sterk 4-2 seier i en kamp tøff kamp mot Konnerud 2 på Åssiden Stadion.

Utgangspunktet var før matchen at vi lå likt i poeng med Konnerud, så alt lå ann til en jevn og underholdende kamp.
Vi kommer godt i gang,  skaper flere gode sjanser og etter et drøyt kvarter gjør Hero alt selv. Dribler av to Konnerudspillere på kant og fra kanten av 16 meteren sender Hero i vei ei knallhard kule som blåser  inn i motsatt vinkel. En klassescoring uansett nivå og en sterk prestasjon.
Det står 1-0 til pause og vi er fornøyd med det taktiske opplegget. Vi er tøffe i duellene, spiller disiplinert og klarer å stoppe deres sentrale spillere.
Konnerud åpner best i 2.omgang og etter ca 55 min. scorer  deres beste offensive spiller Aurora etter gjennomspill i midten.  Våre spillere våkner etter utligningen og kun minutter senere spiller vår debutant Sigird Eriksen til Hero som scorer fra 16 meter. Et fint skudd oppunder tverrliggeren og dermed 2-1. Fem minutter senere vinner Anki en ball på ca 30 meter, fører ballen noen meter og skyter over keeper og i mål til 3-1. Etter ca.70 min. er Hero på farten igjen og på nytt et godt skudd fra 16-20 meter fyker i mål. Begge lag produserer gode sjanser og Konnerud får sin redusering til 4-2 ti minutter før slutt.
Mange sterke enkeltprestasjoner framover og vi fremstår som et LAG med meget god lagmoral. Forsvarsmessig nesten perfekt, spillerne er tøffe i dueller, holder formasjonen, løser situasjoner godt og gjør kloke valg. Konnerud var nok lite fornøyd med resultatet, de hadde også sine muligheter men  jeg mener vi alt i alt vant fortjent. Har tro på at vår kampmoral, fightervilje og lagånd er avgjørende.
Vi manglet noen av de som vanligvis er i troppen. Blant annet Carina som har scoret de fleste av målene våre.

Det er derfor utrolig gledelig at andre tar ansvar og kanskje spesielt Hero (bildet over)som er et stort fotballtalent som jeg har ventet på skulle blomstre. Hun scorer 3 knallfine mål, bruker sin fart og teknikk, og blir helt avgjørende for oss. Therese kommer også meget godt ut av duellene med deres spiss som ikke kommer til mange sjanser.

Synes stadig det er en meget positiv vind som blåser over Åssidens fotballdamer.

Linn, Maria, Therese, Oda, Kransy, Nanger, Anki, Tanja, Agnete, Hero, Hanna.
Innbyttere: Heidi, Kristin, Ann Helen, Sigrid, Øhrn.