Ett poeng for G-16 i høstens første seriekamp

Postet av Åssiden IF - Fotball den 1. Sep 2011

Det ble en fartsfull og spennende kamp mot Konnerud. Begge lag hadde stor innsats og engasjement gjennom hele kampen.

Konnerud – Åssiden 2-2

1-0

1-1 Daniel

1-2 Marius

2-2

Stallen: Jæger-Hoshmand-Bill-Vrenne-Kris-Steini-Marius-Dokka-Jørgen-Daniel-Eldin-Alex-Simen-Tobben-Per

Vi starter kampen på verst mulig måte. Konnerud tar ledelsen i starten av kampen, vi gir bort ei gavepakke som gir scoring til hjemmelaget. Etter baklengsmålet styrer vi mye av spillet. Til tider prøves det og spille fotball. Men vi sliter fortsatt med nøyaktigheten i pasning spillet. Men utover omgangen er det vi som skaper de største farlighetene. Dette gir oss to scoringer og ledelse til pause.

Første 15 min av annen omgang har vi ett viss tak på kampen. Men ettersom minuttene går tar Konnerud mer over, de jobber knallhardt for å få utlikningen. Denne kommer som fortjent, men igjen er vi i det gavmilde hjørnet. Slutt resultatet blir 2-2, noe som jeg tror er ett greit resultat for begge lag.

Det ble en spennende kamp med mange dueller og knallhard jobbing fra begge lag. Finspillet uteble, men vi kommer sterkere tilbake.