Det ble uavgjort etter sen scoring av Åssiden.

1-1 42 min

2-1 78 min

2-2 80 min Abbas

Stallen: Jæger-Hoshmand-Bill-Vrenne-Kris-Marius-Jørgen-Dokka-Steini-Daniel-Eldin-Tobias-Abbas-Alex-Kolle-Shalaw.

Vi satte preg på kampen allerede i fra starten. Bevegelser, pasningsspill og innsats satt i fra første spark på ballen. Første omgang er det beste som er levert av laget i år. Vi går til pause med en velfortjent ledelse.

Ved utlikningen straffes vi igjen på dødball. Tre Hønefoss spillere står umarkert inne i vår 16 meter.

Hønefoss går opp til en 2-1 ledelse 2 minutter før slutt. Noe som selvfølgelig var ett hardt slag etter hard jobbing for poengene i 78 minutter.

Men igjen viser det seg at det er en god spirit i laget. Og de blå og hvitstripete sikrer seg ett poeng tilbake til Åssiden 4 min på overtid.

Dette ene poenget var viktig for hele gruppa. Gutta fikk bevist at de hadde en dårlig dag på jobben mot Hønefoss i NM-kvalik i våres.

Vil takke Christian for at han stiller opp på kort tid. Takk også til Kolle og Shalaw på 97 laget. Håper de fikk en god opplevelse i sin første kamp på G-16.