Uavgjort for kvinnelaget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 19. Sep 2011

Etter et unødvendig og ufortjent tap 3-4 i siste kamp mot Modum, skulle vi reise kjerringa mot Lier.

Kampen starter jevnt, men etter det første kvarteret begynner vi få et lite overtak. Vi scorer til 1-0 etter ca.20 min.spill ved Marita Brevig (bildet) som skyter fra ca 18-20 meter over deres keeper.

Vi har overtaket resten av omgangen uten å imponere. Unøyaktig pasningsspill, dårlig bevegelse, feil bevegelse og svake i duellene gjør at vi ikke får flyt i eget spill. Vi bør allikevel score 2-3 mål på store sjanser, men omgangen ender 1-0.

Etter hvilen blir det ikke dessverre ikke bedre. Lier tar over og spiller bedre fotball uten at de kommer til mange store sjanser. Godt forsvarspill gjør at vi holder dem unna, men i kampens siste minutt får de dyttet inn en redusering. Spillemessig fikk Lier en fortjent utligning men forferdelig surt å slippe inn mål helt på slutten. Det samme gjorde vi også sist mot Modum og er definitivt en ting vi skal ta tak i.

Trekker fram to spillere som i denne leverer på et litt høyere nivå en resten av laget: Midtstopperne Oda Holmen og Therese Moen.

Kampen ender 1-1

Målscorer : 1-0 Marita Brevig

Gult kort: Oda Holmen