Uavgjort igjen for kvinnelaget, men god treningskamp på tirsdag.

Laget virker veldig tamt og spiller dårlig fotball i første omgang.

Utallige pasningsfeil, ikke bevegelse og veldig få gode initiativ.

Men, en meget god treningskamp på tirsdag hjalp godt.3 Supermål av Hero (bildet) blant annet.

Seriekamp fredag  23/9. Konnerud2 - Åssiden: 0-0.

Som nevnt var det en 1.omgang som var både svak og kjedelig.

I 2.omgang blir det spillemessig betraktelig bedre og vi bør score flere mål. Konnerud har ingen sjanser, vi er helt overlegne i banespill men de tetter bakover og kampen ebber ut med 0-0 i høstmørket.

Åssiden - Idrettskolen Numedal Fotballinje: 5-2(0-1)

Laget spilte en treningskamp i går kveld på Åssiden Stadion mot Fotballinja til Numedal Folkehøyskole.  Vi møtte et bra lag og kampen var veldig jevn i første omgang. Sjanser til begge lag og bra trøkk. De scorer, vi bommer på sjansene og til pause står det 0-1.

I andre omgang spiller vi noe av den beste fotballen så langt i år, er presise, tar initiativ, har innsats og evner å få stor bevegelse i vårt eget offensive spill. Bakover er det kontroll og besluttsomhet. Vi scorer tidlig ved Maria (ass.Emily), så scorer Linn(ass.Oda), avsluttes videre utover i omgangen med 3 stk Hero spesialscoringer: Gode oppspill og brudd hvor Hero drar seg innover fra venstre og skyter fra 20 meter til nettsus og stor jubel. De reduserer på slutten og det ender 5-2.

Dette var en god opplevelse for hele laget og gjør oss klare for neste seriekamp 5.oktober borte mot Vestfossen.