Gutter 16 - Oppsummering 2011

Postet av Åssiden IF - Fotball den 26. Okt 2011

Da er en lang og innholdsrik sesong over for 95 og 96 gjengen.

Det har vært en flott sesong. En herlig gjeng og være sammen med. Det er umulig og ikke bli glad i disse gutta. Det har vært ei stabil treningsgruppe. Vi startet opp med 24 navn på lista, avsluttet med samme antall. Vi sitter igjen med mange artige situasjoner i spillegruppa. Mange av dem står ett fåtall bak, disse personene har greid og få frem latter og fortvilelse gjennom hele sesongen. Fantasien har vært stor, og det har florert med gode og mindre gode unnskyldninger og forklaringer når ting har gått litt galt.

Vi har vært en trenings gruppe gjennom hele sesongen. Vi har stilt med ett 11er lag og ett 7er lag i seriespillet. Dette har vist seg og være en god løsning. Gutta har trent sammen til samme tidspunkt og med dette opprettholdt ett godt miljø. Gutta har hatt respekt for hverandre, selv om nivået og interesse naturligvis varierer en god del.

Sportslig har det variert om vi kun ser på resultatet. Men det startet bra for gruppa. En flott 2 plass inne i MIF cup i februar var en god prestasjon. Vi spilte NM kvalik i løpet av vinteren. Våre motstandere var Hallingdal-Hønefoss og Mjøndalen, disse motstanderne ble i det tøffeste laget for oss. Vi spilte også i Drammens cup på våren. Her fikk vi noen hederlige resultater mot gode lag, som ga oss en god følelse inn mot sesongstarten.

Vårsesongen var bra. Vi hadde en mindre god 14 dagers periode som ødela litt for oss. Men til tider spiller vi god fotball.

Høstsesongen ble noe tyngre. Noen unødvendige tap gjør at vi må være så ærlige og si at høstsesongen ble en skuffende opplevelse.

Når vi ser bort fra resultater og poeng er utviklingen til enkeltspillerne som gleder mest. Alle har utviklet seg i riktig retning, men det noen spillere som har hatt en ekstra god flyt gjennom sesongen. At disse gutta har hatt denne positive utvikling har med engasjement og treningsiver og gjøre. Men husk gutta- spill mer fotball på fritiden/egentrening. Fellestreningene med laget er ikke nok.

 

 

Foran fv: Panpeth-Alex-Rawesh-Kris-Aleksander-Øystein-Stein Bjørnar-Soran

Midtre rekke fv: Jørgen-Matteo-Dokka-Daniel-Eldin-Simen-Adrian-Vrenne-Bill-Hoshmand-Shayan

Bakre rekke fv: Tobias-Snorre-Marius-Dino-Abbas.

Ikke til stede når bilde ble tatt: Per Haagensen.

 

 

 

Her er litt fakta for seriespillet.

11er laget 1 div vår og høst

Vår:       3 plass   8 seiere     0 uavgjort    3 tap                     32-21                    24p

Høst:     6 plass   2 seiere     2 uavgjort    3 tap                     12-17                    8p

7er laget 2 div vår og høst

Vår:       4 plass   2 seiere     0 uavgjort    3 tap                     23-39                    6p

Høst:     8 plass   2 seiere     0 uavgjort    7 tap                     33-69                    6p

 

Spillere fra gruppa har spilt for juniorlaget både kval interkrets og 1 div . Vi har også hatt spillere som har debutert på seniornivå med klubbens 2 lag i 5 divisjon.

Takk til foreldre/foresatte som har støttet oss i medgang og motgang på kampene, stilt opp på dugnader og som har stilt opp med bil til bortekampene.

Ønsker spesielt og takke Reider, Claus og Sten Gunnar for all hjelp når tiden ikke har strukket til.

 

Takk for en fantastisk sesong.

Marius, Henning og Roger


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.