Gutter 14 - Oppsummering 2011

Postet av Åssiden IF - Fotball den 26. Okt 2011

Sesongen 2011 Gutter 14 lag 1

Vi startet opp 03. november 2010 med treningene. Vi har gjennom sesongen gjennomført 142 økter med treninger og kamper (komplett treningsdagbok er tilgjenglig hvis ønskelig). 

Vintertreningene er en lang periode men en viktig periode. Vi trente på grusbanen (snøbanen) der vi hadde mange fine fysiske økter med stor variasjon hva man kan bruke noen snøhauger til J, vi trente også inne i gymsal. I tillegg fikk vi en del økter på Årbogen kunstgress gjennom vinteren, dette er helt avgjørende for spillegruppa.  Vi deltok i MIF cup’en i februar, spiller oss frem til semifinale og taper 0-2 for MIF i bronsjefinalen, vi blir nr. 4. Vi deltok også i Drammenscupen i april, der spiller vi oss frem til semifinalen igjen og blir nr. 4 etter tap 2-1 i bronsjefinalen for Lyn 1, det deltok 24 lag i gutter 14 klassen.

Vi skulle spille kvalikk Interkrets på våren. De 4 beste i Buskerud spiller på høsten mot de 4 beste i Vestfold og Telemark. Vi klarte å kvalifisere oss for høstens Interkrets sammen med Strømsgodset, Hønefoss og Konnerud.

I løpet av sommerne er det ting som skjer i spillegruppa med skader, feriefravær, spillerovergang, så når høstens Interkretskamper starter er vi ikke det samme laget som vi var på våren.  Høsten ble tung rent resultatmessig men vi har alle sammen lært utrolig mye!  Og det viktigste vi har sett er at det er for mange som ikke har de rette holdningene til hva det egentlig koster av innsats, tid og et brennende ønske om å utvikle seg!  Det er på treningsfeltet man skaper utvikling og læring!  Alt for mange som ikke har den modenheten som skal til for å spille på nivå Interkrets. Man MÅ komme på treningene med et utgangspunkt om og utvikle seg, ikke bare møte opp !  

I starten av juni deltok vi i Nørhalne Cup i Danmark, dette var første gang vi dro utenlands.  Dette var en kjempefin tur både for spillere, ledere, søsken og foreldre.  Vi hadde flott vær, mange kamper, masse sosialt for store og små. Resultatmessig gikk det flott, da vi vant bredde turneringen for G97.

Vi deltok i en invitasjons turnering søndag 23. oktober som en avslutnings cup for G97, cupen ble arrangert av Gjelleråsen (Nittedal) , vi spilte oss frem til finale som vi også vant !  En flott avslutning på en meget tung høst.  Dette var også fint for spillegruppa og få avslutte sesongen med en stor positiv opplevelse J

Vi har hatt 3/4 stykker som har deltatt på Eliteakademiet, alle klubbene innstiller sine beste spillere også tas det et uttak som er styrt av Eliteakademiet som igjen er organisert av Strømsgodset Toppfotball. Det er Simon, Sondre, Qeis og Shalaw som var tatt ut.  Det er positivt, hyggelig og fint at Åssiden Fotball er en fin utviklingsarena for unge spillere,

Kort oppsummert:

Bra kvalik til Interkrets på våren, en blytung høst i Interkrets !

Deltatt i 4 cuper, resultatet er en 4. plass i MIF Cup, 4 plass i Drammenscupen, 1 plass i Nørhalnecup i Danmark, 1 plass i Gjelleråsencup.

Så G97 er stolte av å overlevere 3 pokaler til ÅIF etter sesongen 2011 !!!

Vi rundt G14 laget takker for sesongen 2011 og ønsker alle sammen lykke til videre, både spillere, foreldre og klubb.

Takk for i år og takk for oss!

Marianne & Christian


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.