A-laget klare for sluttspillet i Kollen- cup!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 7. Jan 2012

Åssia’s a-lag deltar også i år i den prestisjefylte Kollen- cup i MIF- hallen. Cupen er fin måte å markere oppstarten av en ny sesong, både sosialt og sportslig.
Lørdag var Åssiden satt i gruppe med Grorud IL, DBK og Drammen FK2, en gruppe som syntes veldig åpen på forhånd.

Troppen:

M. Eriksen – Y. Yakici
P. Oland – H. Knudsen – Ø. Hansen – T. Gundersen 
A. Andersen – E. Hansen – A. Cetin – A. Hermansen – S. Hansen
S. Lim – Valdi

Kampene:

ÅIF – DBK 3 – 2
0-1
1-1 Ahmet 
2-1 Simen
3-1 Andy
3-2

Det var duket for et realt nabo- oppgjør i første kamp. DBK er aktive på overgangsmarkedet om dagen, og på motsatt banehalvdel stod flere spillere med en fortid i Åssia. Deriblant David Meyer, som dessverre har valgt å spille for DBK den kommende sesongen. 
Åssiden vant kampen 3-2, etter å ha ligget under 0-1. På stillingen 3-1 kontrollerer Åssiden greit, men slipper inn et unødvendig trøstemål til DBK i sluttsekundene.

ÅIF – GRORUD IL 0 -2

I neste kamp var det klart for møte med den tidligere ÅIF- treneren Rolf Teigen, og hans disipler i Grorud IL. Laget krydret en god 2011-sesong med opprykk til 2.divisjon, og Åssia-gutta var forberedt på solid motstand. 
Åssiden åpner svakt, og etter 8 min ligger vi under 0-2. Spillet kladdet, og Grorud fikk både tid og rom til å sette sitt eget spill. Gledelig var det derfor å se at gutta hever seg betraktelig siste halvdel av kampen. Sjanser produseres i fleng, og det settes opp fine kombinasjoner. Men inneffektivitet og uttur gjør at Åssia- gutta går målløse av banen. Sluttresultat: 0-2.

ÅIF – DRAMMEN FK2 6 – 4
1-0 Andy
2-0 Ahmet
3-0 Øystein
3-1
3-2
4-2 Andy
5-2 Sai
5-3
5-4
6-4 Andy

Lørdagens siste kamp var mot Drammen FK2. Her møtte vi også flere gamle kjenninger. De tidligere ÅIF- profilene Jørgen Holm, Thomas Tollefsen og Øyvind Syvertsen, ønsket helt sikkert å motbevise at verken kg eller alder tynger.
Åssiden åpner solid, og leder tidlig oppskriftsmessig 3-0. Etter dette roter vi det til for oss selv, og slipper Drammen inn i kampen igjen. ÅIF leder hele veien, men med flere forsvarstabber gjør vi dette oppgjøret unødvendig spennende. Sluttresultat: 6-4

Dermed endte gruppen slik:
Grorud IL 7 poeng
ÅIF 6 poeng
DBK 4 poeng
Drammen FK2 0 poeng

Det betyr at Åssiden er klare for Søndagens sluttspill.
Motstander i kvartfinalen er Holmen, som ble vinner av gruppe 4.
Kampen går kl. 10.35



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.