Kvartfinaletap i Kollen- cup!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 9. Jan 2012

Etter å ha kvalifisert seg til sluttspillet i MIF-hallen, ble det søndag bråstopp og tidlig cup-exit for A-lagsgutta.

Bildet: Geir Andersen og Helge Andresen.

Etter tidvis godt spill under lørdagens gruppespill-kamper, stilte Åssiagutta søndag i mif-hallen klare til innsats! Grunnet sykdom og skader, var hverken Yunus, Alex eller Valdi med på søndag. Inn i troppen, kom unge og fremadsstormende Tobias Torgersen.

1-2

Holmen ankom søndagen som avdelingsvinner, etter å spilt lørdagens gruppespill mot KIL2, MIF JR og Svelvik. Holmen var ÅIF's motstander i 3.div for noen sesonger siden, men foruten dette, hadde vi lite kjennskap til laget.
Kampen åpner jevnt, og det er Holmen som scorer først. Vi mister ballen på Holmens banehalvdel, og gir de sjansen til å kontre.
Da vi i tillegg slurver med de defensive løpene, er ÅIF's keeper Eriksen sjanseløs mot et Holmen i overtall. 0-1.
Selv om Åssia er fullt på høyde med sin motstander, er det Holmen som skaper de største og farligste sjansene frem mot halvspilt omgang. Av sjansene luktet det både 2 og 3-0, men en for dagen strålende opplagt Morten Eriksen vil det annerledes, og redder 3! av 3 amerikanere i løpet av kampens 15 første minutter.

Så er det Åssia sin tur til å drive sjansesløseri. Ahmet feiler på amerikaner, og i de påfølgende minuttene treffer gode skuddforsøk både stolpe og tverrligger.
Simen skaffer til slutt balanse i regnskapet med et knallhardt frispark fra 20 meter, 5 min før slutt.
Men dessverre vil det seg ikke Åssia's vei denne flotte søndagen, og minuttet etter utligningen er Holmen tilbake i føringen.
Innen dommer Rohit Saggi har rukket å blåst av kampen, har vi bommet på amerikaner nr.2 og misbrukt kjempesjanse på frispark.
Kampen ender 1-2, og ÅIF er ute av kollen-cup.

P.S   I finalen spilte Grorud mot Drammen FK. Der vant Grorud 3-2. Vi gratulerer!