Storseier i treningskamp mot Spa/Bra!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 26. Jan 2012

A- laget vant 7-3 i årets første treningskamp!

Bildet: Debutant og tomålsscorer Alen Osmanovic

Åssia’s A-lag spilte onsdag kveld vinterens første treningskamp. Kampen ble spilt på flotte Stoppen kunstgress, og motstander var tredjedivisjons- laget Spa/Bra!
5 nye spillere debuterte under gårsdagens kamp. Deriblant juniorspiller Alen Osmanovic, som med sine 2 mål blir en spennende spiller i fremtiden!

1.Omgang
Åssia starter kampen bra, og presser Spa/Bra bakover fra første stund. Vi produserer mange sjanser, og skaffer oss dødballer i gunstige posisjoner. Bakover viser en helt nykomponert 4’er mye trygghet og ro. Som et resultat av god defensiv jobbing i alle lagdeler, noteres ikke Spa/Bra for en eneste sjanse i denne omgangen. Da dommer blåser til pause leder vi 3-0, etter scoringer av Simen, Øystein og Blessen.

2.Omgang
I pausen blir vi enige om å fortsette der vi slapp, med fokus på de defensive arbeidsoppgavene. Dessverre viser vi oss ikke like strukturerte i denne omgangen, og ugunstige balltap i farlige posisjoner samt mindre kollektiv arbeidsinnsats, resulterer i 3 innslupne mål. Samtidig produserer vi også i denne omgangen mange sjanser, og scorer 4 mål. Målene ble scoret av Øystein, Håkon og Alen x2.

SPA/BRA – ÅIF               3 – 7 (0-3)

0-1                                   Simen (Straffe)
     0-2                                   Øystein
     0-3                                   Blessen
     0-4                                   Øystein
     0-5                                   Alen