En seier og et tap i Buskerudcup for kvinnelaget

Emily (til venstre) med 3 mål, Tanja og bak i bildet; Renate med et mål

1-0 Renate Rekkebo (ass.Rebecca Pettersen)

2-2 Emily Oxford (Ass.Rebecca Pettersen)

3-3 Emily Oxford (ass.Agnethe Nilsen)

4-6 Hero Ahmadi (ass. Rebecca Pettersen)

Bildet under: Rebecca med 3 assist!

Det ble dessverre tap og vi slapp inn for mange unødvendige mål i første omgang og spillemessig var Konnerud et hakk bedre enn oss. Framover var vi allikevel friske og scorer også 3 mål. I andre omgang hever vi oss betraktelig og tar over banespillet og produserer 10 målsjanser. Klarer dessverre å misse disse sjansene....  Veldig fornøyd med laget og mange gode prestasjoner i denne omgangen. Konnerud 2 stilte med et meget bra

lag(forsterket) og det styrker troen på at vi nå har et bra nivå på det vi driver med. Vi manglet noen av våre pga.sykdom osv.så Nanger, Carina, Linn, Anki og Tanja er snart på beina igjen. Det er god bredde og det generelle nivået på hele spillergruppen er forbedret.

DEBUTANT FRA EGNE REKKER: Tine Pedersen fra J-15 debuterte for A-laget denne kvelden. Den talentfulle spilleren gjorde sine saker meget bra på midtbanen og det ble en meget positiv opplevelse for både trener, a-spillere og Tine selv.

Kristin, Ag, Therese (capt), Oda, Maria, Tine, Hanna, Renate, Rebecca, Emily, Hero.

Innbyttere: Ziggy, Marita, Veronica (Vicky)

* Renate (bildet over) scorer sitt første mål i Åssiadrakta.

* Rebecca med 3 assist.

Kamp 2 denne uken:

Tirsdag 24.januar:

MODUM - Åssiden: 1-3 (0-2)

0-1 Emily Oxford (skudd fra 25 meter)

0-2 Ida Nanger, straffe (Tine Pedersen ble felt)

0-3 Ida Nanger (ass. Tine Pedersen)

Ida Nanger med 2 mål

På en noe glatt bane er vi veldig rufsete og og spillet sitter ikke i første omgang, hvor Modum er best i banespill og produserer noen sjanser. Linn redder det som kommer ganske greit, men vi er derimot veldig effektive framover og leder 2-0 til pause. Men det er klart når Modum konstant står så høyt i banen, må det glippe for dem i deres bakrom av og til. Vi tar derimot over banespillet i 2.omgang og prestasjonene og valgene blir vesentlig bedre. Da har ikke Modum noe å stille opp med og de produserer knapt noe som helst. Så, igjen en bra 2.omgang og det er positivt. Vi har spilt 4-3-3 i disse kampene for å bli tryggere i denne formasjonen.

Laget: Linn, Ag, Therese, Oda, Ziggy, Renate (capt), Hanna, Nanger, Tine, Emily, Rebecca. Innbytter: Veronica Martinsen

*Debut også for Veronica(Vicky)Martinsen - ny i år fra Mjøndalen.

* Linn står meget bra i mål * Tine med 2 assist. * Emily scorer igjen og Nanger scorer 2* Hanna var sjuk men spilte hele første, spydde og spilte litt av andre omg.før hun måtte spy enda mer......

Nyhet :

Gamle spillere på vei inn.... Betina Storholt (BETTI) kommer på treninga i dag etter noen års fravær - veldig gøy!

Keeper Kristine som stod i mål en kamp for 2 år siden, flyttet til Tønsberg i forhold til skole - er på vei inn igjen = strålede.

Andrea (Jahnsen) er på visitt fra Tromsø - kommer på trening i dag!!

Mirjam har også hvisket at hun vil returnere kanskje i løpet av våren.