A-laget beseiret Holmen i treningskamp

Postet av Åssiden IF - Fotball den 13. Feb 2012

Vant til slutt 4-3 på Årbogen søndag

Sesongens andre treningskamp endte med seier. Motstander var Holmen, et godt spillende 4.divisjonslag som slo oss ut av kvartfinalen under Kollen-cup tidligere i år. Den gang tapte vi 2-1, nå var det tid for revansje!

Spillemessig, svingte laget i prestasjoner i samtlige 90 minutter av kampen.
Begge omgangene var Åssiden friske i starten. Spesielt i det defensive spillet, hvor vi var flinke i å hindre Holmen i å komme til sjanser. Samtidig ble det også skapt en del sjanser i disse periodene.
I løpet av kampen scorer vi 4 fine mål, hvorav et par av dem etter flotte kombinasjoner. Holmen’s to første mål kommer også etter bra spill, mens vi er fraværende i markering på deres siste mål.

Alt i alt en godkjent kamp, men nøyaktigheten i pasninger, ro med ball og taktiske valg er ting det må jobbes videre med frem mot neste treningskamp.

Haris Buric, Valdemiro, Øystein Hansen

NB! Neste treningskamp for a-laget er tirsdag 28. Februar. Da venter 3.divisjonslaget Lommedalen. Kampen spilles på Kadettangen kl. 19.30