3-0 seier på en svak dag

Postet av Åssiden IF - Fotball den 12. Mar 2012

A-laget spilte søndag treningskamp mot MIF jr. elite


Vinterens fjerde treningskamp stod for døren, og etter det forsmedelige tapet for Lommedalen sist, hadde de blå- hvite mye å bevise. Motstander denne gang skulle være MIF jr. elite, men grunnet tett kampprogram og skader hos MIF, stilte de et sammensatt lag fra jr. elite og MIF 3.

Ny kamp, nye muligheter! Det var gjort en del forandringer i både start 11’er og formasjon siden forrige kamp. Fokuset var rettet mot å tette igjen bakover, samt ha mer bevegelse i det offensive spillet.
Vi oppnår den defensive målsettingen med 0 baklengs i denne kampen. Om dette skyldes god defensiv jobbing, eller et tamt og lite skapende MIF- lag går vi ikke videre inn på. Motstanderens eneste målsjanse, er det vi selv som lager. En dristig pasning bakover, blir snappet opp av en MIF- spiller. Heldigvis er Oulie på vakt, og avverger på fint vis!
Offensivt skaper vi mange sjanser, og burde omsatt fler av sjansene i kassa. En kombinasjon av dårlige avslutninger, bruke for lang tid, samt feil pasningsvalg gjør at vi kun setter 3 mål denne flotte søndags ettermiddagen. Målene ble scoret av Haris, Simen og Sai.

Selv om vi fullfører kampen med 0 baklengs, og 3 scorede mål, forventes det bedre prestasjoner sett i forhold til motstanden vi møter. Vi slurver med pasningsvalg og bevegelser, og har heller ikke aggressiviteten på topp.
Allerede førstkommende torsdag får gutta muligheten til å vise at de kan bedre. Da venter solid motstand i form av 3.divisjonslaget Vestfossen.
Kampen spilles på Strandajordet i Vestfossen kl. 20.00


ÅIF – MIF jr.elite         3-0    (1-0)

1-0        Haris
2-0        Simen
3-0        Sai


ÅIF stilte med følgende tropp:

Morten Eriksen, Knut Harald Oulie, Peter Oland, Ahmet Cetin, Martin Ebbestad, Simen Hansen, Espen Hansen, Andreas Andersen, Øystein Hansen, Sai Lim, Steffen Aabye, Haris Buric, Tobias Torgersen, Emil Haugan, Valdemiro



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.