DNB ÅIF Cup 2014

Postet av Åssiden IF - Fotball den 17. Mar 2012

 

VELKOMMEN TIL ÅSSIDEN IFs GRESSBANECUP 15.juni 2014

Cup for 5'er lag, jenter og gutter fra 6-10 år!  

 (Det blir arrangert 7'er cup til høsten. Mer info senere)

 

DNB ÅSSIDEN GRESSBANECUP 2014 arrangeres for 27 gang!  

 

 

Åssiden idrettsforening kan igjen invitere til sin tradisjonelle og stadig mer populære gressbanecup for de yngste aldersklassene, og i fjor hadde også ventelister 160 påmeldte lag, og vi måtte dessverre takke nei til mange lag da vi ikke klarte å få plass til flere.

I år har vi valgt å dele opp cupen i 5'er på våren, mens det vil bli arrangert egen cup for 7'er på høsten. Info om denne kommer når dato er satt. 

I tillegg til en fin kunstgressbane har vi to fulle naturgressbaner, samt områder for ytterligere 7-er og 5-er baner i tillegg. Vi kan derfor ønske gjestene våre velkommen til et sjeldent flott idrettsanlegg. Kampene spilles over 30 minutter for 7'er og 20 minutter for 5'er.

 

PÅMELDING AV LAG: www.profixio.com/reg/dnb-assiden-cup-2014

 

 

Påmeldingsavgiften er kr. 950 pr. lag.
Åssiden I.F. Juniorfotball
Postboks 3506, 3007 DRAMMEN
Kontonr.: 22006626142

Påmeldingsfrist til cupen er 15.mai(Påmeldingsavgift må være betalt)

Eventuelle Spørsmål om cupen kan sendes på e-post: post@aif.no

 

Laglister kan lastes ned her:  ÅIF_Cup2014_Lagliste

 

DERFOR VIL DU TRIVES PÅ ÅSSIDEN:

ET KOMPAKT ARRANGEMENT
Lagene deles inn i puljer på fire eller fem lag. Alle lag er dermed garantert minimum tre kamper. Kampoppsettet er gjort slik at ingen skal behøve å vente lenge på neste kamp. Stort sett vil det handle om 25 minutters pause mellom hver kamp, og hver enkelt pulje vil være ferdigspilt i løpet av tre timer.
Kampene spilles over 20 minutter for 5'er og 30 for 7'er.

FORTLØPENDE PREMIERING
Det er spillerpremier til alle spillere, og premieringen skjer umiddelbart etter at hver gruppe har spilt ferdig sine kamper.

ENKEL ADKOMST
Gressbaneområdet på Åssiden ligger fem kilometer vest for Drammen sentrum. Du finner banene helt inn til hovedveien gjennom bydelen, med enkel avkjøring og parkering helt inne ved stadionanlegget.

ET SPENNENDE NÆROMRÅDE
Åssiden stadion ligger bare hundre meter fra Drammenselva og Drammen Elvepark. Ønsker du å kombinere fotballfesten med sosiale aktiviteter, grilling, kanskje også bading om været tillater det, så har du all muligheter i umiddelbar nærhet. En del foreldre ønsker kanskje også å bruke lørdagen til litt shopping. I så fall er baneanlegget plassert midt i bydelens forretningsområde med et rikt utvalg å velge i.

Drammensbadet:

Drammensbadet, som er norges største badeanlegg, ligger 7 minutters kjøring unna. Dette kan være vært et besøk etter endt kampdag for lag med litt lengre reisevei. Les mer om dette på deres nettsider:  http://www.drammensbadet.no/

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.