Postet av Åssiden IF - Fotball den 20. Mar 2012

Haris Buric og resten av Åssia-gutta fikk det tøft mot det nyopprykkede tredjedivisjonslaget

Åssidens unge herrer målte torsdag krefter mot et fysisk og solid Vestfossen. Vi visste på forhånd at dette ville bli en hardere kamp enn hva det ble sist mot MIF.

1.omgang:
Kampen starter på verst tenkelig måte, da Vestfossen går opp i ledelsen allerede etter halvannet minutt. Vi er trege i forflytningene, og rekker ikke å komme opp i motstanderen. En Vestfossen- spiller blir stående upresset, og skrur ballen sikkert og utagbart inn i hjørnet fra 16 meter.
Vi jobber oss deretter mer inn i kampen, og skaffer balanse i regnskapet etter 10 minutter. Et frispark fra vår venstreside heades kontant i mål.
Etter en tilfredsstillende Åssiden- periode, tar Vestfossen gradvis over spillet. Vi sliter med den defensive samhandlingen, og er ustrukturerte i den defensive jobbingen. Vestfossens nye forsterkning på midtbanen, Kjetil Lundebakken, får både tid og rom til å strø om seg med gode pasninger. Vi gir også Vestfossen unødvendig mye plass i området mellom vår forsvarsfirer og midtbane. 2-1 og 3-1 scoringene kommer etter fine angrep fra Vestfossen, men hvor vi er alt for snille i markeringsjobben.

2.omgang:
I pausen blir vi enige om å justere pressleddet. Dette viser seg å fungere direkte, og vi hindrer Vestfossen i å komme til de store sjansene. Dessverre sliter også vi med å skape all verden, og vi stresser fortsatt litt for mye når vi har ballen i laget. Hele affæren i det offensive spillet synes derfor noe oppjaget.
Uten de helt store målsjansene til noen av lagene, ender begge lag målløse i 2.omgang.

Vestfossen – ÅIF 3-1 (3-1)

1-0
1-1 Øystein Hansen
2-1
3-1

ÅIF stilte med følgende tropp:
Knut Harald Oulie, Yunus Yakici, Sindre Larsen, Ahmet Cetin, Simen Hansen, Peter Oland, Espen Hansen, Øystein Hansen, Haris Buric, Tobias Torgersen, Steffen Aabye, Blessen, Andreas Andersen

NB! Åssidens neste treningskamp er tirsdag 20.mars mot Konnerud. Kampen spilles på Åssiabanen kl.19.30