Seier for a-laget i serieåpningen!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 13. Apr 2012

Slo Nordre Sande 3-0

(Bildet: Christoffer Burud)

Årets første seriekamp endte med 3-0 seier til Åssiden. Kampen var preget av premiere- nerver, som kom til uttrykk gjennom varierende prestasjoner ute på banen. Tross et spillemessig overtak, slet hjemmelaget med å avgjøre kampen. Det var derfor forløsende da nysigneringen Christoffer Burud på utsøkt vis setter 2-0, og punkterer kampen 10 min før slutt.

1.omgang:
Hjemmelaget starter kampen bra, og presser nyopprykkede Nordre Sande bakover fra første stund. Ballen går hurtig i bakre ledd, og midtbanen har ro i pasningsspillet. Vi er flinke til å finne hverandre, og kommer til et par gode sjanser. Kampen er 20 minutter gammel da Sai Lim åpner sesongens scoringskonto. Ole Walseth slår et godt innlegg fra venstresiden, som Sai setter i mål.
Etter scoringen faller intensiteten fra hjemmelaget betraktelig, og resten av omgangen preges av unøyaktighet med pasningsfeil og sviktende markeringer. De siste 15 minuttene av omgangen er Nordre Sande fullt på høyde med oss, og kun en meget god Knut Harald Oulie forhindrer bortelaget å utlikne på straffespark.

2.omgang:
I pausen får vi klarlagt hva vi må endre på, og vi går ut i 2.omgang med et bedre trykk. Vi har et stort ballinnehav, og skaper farlige sjanser. Tobias på høyrekanten er flink til å true Nordre Sandes bakrom, og kun tilfeldigheter hindrer ÅIF i å omsette innleggene i mål. Og da Åssiden ikke klarer å score, lever kampen med sporadisk kontringsspill fra Nordre Sande.
10 minutter før slutt punkteres endelig kampen. Sai Lim slår et hardt innlegg fra høyresiden, hvorpå Christoffer Burud meget publikumsvennlig demper ballen på brystet, før han lobber ballen utagbart i lengste hjørnet over keeper!
Resten av kampen blir kun en transportetappe, og Sai Lim benytter muligheten i å sette sitt andre mål for dagen. Steffen kommer seg løs på venstresiden, finner Sai, som bredsider ballen sikkert i mål! Dermed ender kampen 3-0 og 3 poeng til Åssiden!

Åssiden – Nordre Sande 3-0  (1-0)

1-0       Sai Lim
2-0       Christoffer Burud
3-0       Sai Lim

Laget:

Knut Harald Oulie (Morten Eriksen 45 min), Simen Hansen, Sindre Larsen, Andreas Andersen, Øystein Hansen, Ahmet Cetin, Peter Oland (Christoffer Burud 45 min), Haris Buric, Espen Hansen (Tobias Torgersen 45 min), Ole Walseth (Steffen Aabye), Sai Lim

NB! Åssiden spiller neste seriekamp mot Hallingdal fredag 20.april. Kampen spilles i Hallingdal kl.19.30