Drammencup 2012 gjennomført med suksess nok en gang!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 16. Apr 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wood Lane fra Liverpool spilte mot bla Åssiden G-16 idag. Resultat 1-2 til engelskmennene. På bildet: lagene før kampstart. G16 + Sebastian Sevlejordet vant forresten Bronsefinalen i B-sluttspillet for G19 med 16 årslaget senere!

 

Da er Drammencup ferdig for i år. Været ble heldigvis mye bedre enn det var meldt, så bortsett fra litt regn og en haglebyge på søndag var det kjempefint vær.

 

Sportslig for ÅIF:

Det har vært mange bra resultater for lagene våre, men seieren til våre G15 jenter i klassen J15/16 var selvfølgelig høydepunktet etter seier 1-0 over Asker i finalen. Nevner da at vi hadde med Stine Johannessen som kun er 12 år!

En annen sterk prestasjon var fra laget fra prosjekt "Blå-Hvitt" med 11-12 åringer som stilte i 13 årsklassen. De vant alle sine 3 kamper i gruppespillet og ble puljevinner med 11-1 i målforskjell! De slo da Asker1, Konnerud og Hasle Løren. De røk ut i kvartfinalen mot Fossum fra Oslo.

I G14 stilte vi med 2 lag som var en blanding av 13 og 14 åringer. 1.laget ble nr 2 i puljen etter Fet IL med 2 seire og et tap. De røk ut i 1/8 finalen mot holmen. 2. laget havnet i en tøff pulje med Asker, Frigg og Glassverket og fikk 3 tap, men god innsats og verdifull trening før seriestart.

Vårt G16 lag hadde også en tøff pulje, med bl.a Wood Lane FC fra Liverpool. De åpnet mot disse og spilte fantastisk bra, og selv om de tapte 2-1 var de fullt på høyde spillemessig men engelskmennene var fysisk større og sterkere. Etter denne superkampen var de nok fortsatt "i skyene" da de møtte ROS, og fikk "2 raske i trynet". De våknet etter hvert, men de 2 tidlige målene ble avgjørende. Siste kamp ble knepent tapt mot Re IL, så marginene var dessverre ikke på deres side.

G19 hadde med 2 lag. 1.laget åpnet turneringen på Åssia fredag ettermiddag og slo Fossum 2-0. Deretter vant de enkelt 4-1 over Bækkelaget SK og var klare for A-sluttspill. Siste kamp tapte de knepent 1-0 for et godt Høybråten og Stovener lag. I 1/8 dels finalen var de uheldige og trakk Klassevinneren SIF TF som igjen stilte med sitt G16 lag som har flere landslagsspillere. Samme lag de tapte mot i finalen i fjor. Her spilte de veldig bra og var det førende laget både i start og slutt av kampen som endte 1-1. Her tapte de dessverre på straffespark, men meget god kamp! 2.laget, med noen innlånte G16 spillere fikk det tøft men spilte veldig bra, og tross 2 tap og en uavgjort klarte de en 3.plass og fikk plass i B-sluttspill. Pga av mange skader stilte G16 + Sebastian opp her og gjorde en flott figur. Her røk de også på straffer i semifinalen etter 1-1 mot GIL/HIF, men de vant bronsefinalen 2-1 mot DBK!

I J19 hadde vi med et samarbeislag med Skiold med flest 95 jenter og noen føst 93 og 94, som også skal spille i serien sammen. De kom i en tøff pulje med Vålerenga, Lier og Heggedal. Det ble tap mit VIF og Lier, men de klarte 2-2 mot Heggedal. I B-sluspillets semifinale tapte de knepent 1-0 for Konnerud, og deretter 1-0 for Heggedal i bronsfinalen. Kjempeinnsats jenter!

 

Arrangement:

Generelt gikk dette nærmest knirkefritt, selv om det var litt hett på søndagsmorgen da kun jeg fikk registrert resultater for alle banene. Dette løste seg heldigvis raskt.

På Åssiden fikk vi som vanlig mye skryt, både for arrangement, Kafeen - utvalg av varer og hyggelig personell og lokaler! Salget var også veldig bra, g det måtte handles mer varer underveis. A-lag herrer og Kvinner sto for kiosksalg og kjøkkentjeneste og gjorde en kjempebra jobb, men en ekstra stor takk til Liesl for all planlegging, innkjøp og klargjøring av kiosk alle dager. Det ble en arbeidsuke på disse helgedagene for henne her. Takk også til Kåre for godisbidrag i kiosken.

En litt spesiell opplevelse var det å ha det engelske laget på besøk det meste av lørdagen. De varmet opp med semifinalen mellom Liverpool og Everton på storskjerm på klubbhuset. I tillegg var det mange andre og stort trøkk og stemning under kampen som eksploderte da Liverpool avgjorde. Vil da samtidig hilse fra Robbie, Ian, John og takke alle for fantastisk behandling av alle på Åssiden. De overrakte oss Liverpool "buffer", og Arild kvitterte raskt med å hente Åssidens "buffer" som gave tilbake, samt en ÅIF vimpel, som de satte stor pris på.

En stor takk til Egil for utmerket speakertjeneste store deler av cupen, med en prima vikar i Alme noen korte perioder. Stor takk også til A-lagets oppmann Helge, Jr. avd. leder Roger og daglig leder Arild som hjalp meg i sekretariat, premieutdeling, kiosk, rigging, vask, handling og det meste under hele cupen!

Vil også takke foreldre for kakebaking og andre som har bidratt før og under cupen. En stor takk også til Cupens sponsorer, Lindum - som stilte med Contanere, og til BDO og Kiwi for økonomiske bidrag!

mvh

Anders

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.