G19 - Tap for Asker i 1.runde NM

Postet av Åssiden IF - Fotball den 23. Apr 2012

Klubbens juniorlag gjorde en kjempeinnsats i første runde kampen i NM. Dessverre holdt det ikke helt inn for bydelsgutta. Vi spiller en god kamp mot gode motstandere. Det ble en tøff kamp med høyt tempo og mange dueller.

Første omgang greier hjemmelaget og tilrive seg ett lite overtak, spesielt i første del, Asker kommer tilbake i midtdelen, resten av omgangen blir jevnspilt. En god omgang av gutta og det var mye positivt og ta med seg i garderoben etter spilte 45 minutter.

Annen omgang starter på samme måte. Høyt tempo og stort engasjement med ett lite overtak til hjemmelaget. I denne perioden scorer Andreas, og hjemmelaget leder 1-0. Etter scoringen har bydelsgutta godt tak på Asker, og er nære på og gå opp til 2-0. Men så skjer det som ofte skjer, kun kort tid etterpå hjemmelagets scoring setter Asker 1-1 etter noe passivt forsvars spill av gutta i blå-hvitt. Asker får tilført energi samtidig som våre gutter begynner og merke kjøret. Asker utnytter dette og når dommeren blåser for 90 minutters spill står det 1-4 til bortelaget.

Sluttresultatet viser ett feil bilde av kampen, klubbens gutter gjør en kjempeinnsats og viser at det bor noe godt i denne  gjengen. De får bevist at de henger med blant de beste. Blir spennende og følge alle spillerne i stallen utover i sesongen.

Åssiden – Asker   1-4 ( 0-0 )