Uavgjort i Serieåpning for A-lag kvinner i går torsdag 26/4.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 27. Apr 2012

Vi har de klart fleste sjansene, selv om også Modum hadde noen. Vi slipper inn to litt dumme mål. Denne kampen kunne og burde vi vunnet etter spill og sjanser.

Men troppen står på og kjemper til fløyta går og ett poeng tar vi med på den videre ferden.

Vi tok i mot Modum til årets første seriekamp, noe vi alle hadde sett fram til med spenning.
Åpningen på kampen bærer preg av at det er sesongåpning og at spillet går frem og tilbake med mye feilpasninger. Men vi har et vist tak på kampen og spiller oss til et par store sjanser alene med keeper som vi ikke scorer på. Modum derimot, snapper opp et utspill og skyter i mål fra 30 meter over vår keeper. Et veldig surt baklengsmål men vi kommer tilbake og har skudd i tverrligger og andre farlige nesten-scoringer.

Men i det 25 minutt setter vi opp et angrep med pasning fra Agnethe opp til Carina som går mot dødlinja og legger inn til Rebecca (bildet under) som scorer sikkert. Et veldig godt angrep og det står 1-1.

10 minutter senere scorer vi igjen, denne ganger etter corner fra Agnethe hvor Ida Nanger (bildet under) scorer til 2-1.

Etter pause tar vi mer over og bør score flere mål etter mange sjanser. Nok et skudd i tverrligger og andre forsøk som ender med nesten hver gang. Etter 75 min får derimot Modum straffe da dommer blåser på en hands. De scorer på straffen til 2-2. Etter dette er det sjanser begge veier og kampen ender uavgjort.

ÅSSIDEN – MODUM : 2-2 (2-1)