2- sifret i A- lagets hjemmekamp mot ROS!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 30. Apr 2012

Målkavalkade endte med 10-1 seier til Åssia!

Etter forrige helgs flatterende resultat mot hardtkjempende Hallingdøler, var Åssiagutta svært så sugne på å få skuta tilbake på rett kjøl. For å få til dette, levnet det derfor ingen tvil om at ROS var et lag som måtte slås på Åssiabanen! ROS stod i forkant av fredagens oppgjør med 2 strake tap, henholdsvis mot Konnerud (0-4) og Nordre Sande (3-2).

1.omgang:

Med stort ballinnehav, tar Åssiagutta raskt initiativ i kampen! ROS legger seg lavt, og vi får både tid og rom til å trille ball. Andy og Sindre er flinke til å sette opp medspillere i riktige posisjoner, og vi er gode til å variere med pasninger på fot, og lengre bakromspasninger. Tempoet i pasningsspillet kan fortsatt være høyere, men det er klart forbedret sammenlignet med Nordre Sande- og Hallingdal- kampen.

Christoffer Burud sender hjemmelaget forholdsvis tidlig opp i en tomålsledelse etter 2 pene mål. Deretter legger unge, men likeså rutinerte Ahmet Cetin på til 3-0, og hjemmelaget synes å ha fullstendig kontroll over begivenhetenes handlinger på Åssiden stadion. Allikevel inviteres ROS inn i kampen igjen, etter en unøyaktig pasning fra Øystein retning Ahmet. Pasningen brytes av en ROS- spiller, som både er dyktig og heldig i sin ferd mot mål. Etter å ha glidd forbi noen åssia- ben, scorer han sikkert mot vår ellers for kvelden arbeidsledige Oulie.
Ole Alexander Walseth legger deretter på til 4-1. Dette til vill jubel fra Walseth’s tilreisende studiekamerater i Notodden, som hadde tatt turen til Åssiabanen for å lage god stemning denne fredagskvelden.
Lagene går derfor til pause med en komfortabel 4-1 ledelse til hjemmelaget.

2.omgang:

2.omgang fortsetter der 1.omgang slapp; med et stort spillemessig overtak til vertene. Omgangen er heller ikke gammel da hjemmelagets Walseth punkterer kampen med sitt 2. mål for dagen. Det spilles flotte kombinasjoner, og vi er flinke til å doble på kantene. Vi kommer frem både rundt, bak og over ROS sin forsvarsfirer utallige ganger, og skaper et flust av sjanser.
Og fra sin nye posisjon på høyrekanten, drar ballkunsteren Peter Henrik Oland frem tekniske finesser man skal langt bak i læreboka for å finne!

Sai Lim øker hjemmelagets ledelse til både 6- og 7-1, før Walseth noterer seg for nok et mål, 8-1!
I det 73. minutt skapes det historie på Åssiabanen! Etter flott spill og kombinasjoner på høyrekanten, har en spillesugen og målfarlig slugger løsrevet seg i feltet. Et hardt og presist innlegg kommer inn foran mål, og i det fjerne ser vi Håkon Knudsen komme flygende vater- rett i luften, og stupheader ballen knallhardt i mål!! Nydelig mål, og Håkons første hode- scoring i karrieren!
Haris Buric fastsetter sluttresultatet til 10-1, etter en solid forestilling av hjemmelaget.
2.omgang er fullstendig enveiskjøring fra Åssidens side, og selv om kampen i realiteten er tidlig avgjort, er det en god prestasjon å holde trykket og presisjonen oppe, samt score 10 mål!

Laget:

Knut Harald Oulie, Simen Hansen, Sindre Larsen, Andreas Andersen, Øystein Hansen (Håkon Knudsen 65 min), Ahmet Cetin, Peter Oland (Tobias Torgersen 72 min), Christoffer Burud (Espen Hansen 60 min), Haris Buric, Ole Walseth (Alen Osmanovic 83 min), Sai Lim

NB! Åssiden spiller neste seriekamp mot Slemmestad fredag 4.mai. Kampen spilles i Slemmestad kl.19.00