Postet av Åssiden IF - Fotball den 4. Mai 2012

Så er den endelig i gang.

Den lange reisen mot kretsmesterskapet.

Iført splitter nye drakter var første hinder på veien erkerival DBK i deres binge.

Selvtilliten hos blåstripene var selvsagt stor etter å ha grusa samme lag i cupspill forrige helg.

At DBK stilte undertallig fra start gjorde nok også sitt til at vi startet kampen med vel lav puls og lav tenning. ÅIF kom allikevel til noen monstersjanser, men Dag og Betu klarte ikke å få nettføling, foreløpig.

Etter 10 minutter hadde DBK stablet opp en full 11’er og var frekke nok til å legge en ball i garnet bak Joffen. En tankevekker! Resten av omgangen var ÅIF det førende laget og klarte, ved Betu, å lirke inn en utligning. Pause 1-1.

Første omgangs store spiller var, for anledningen venstre back, Roger ”prolaps” Guldbrandsen. Kontante taklinger, sterkt hodespill og noen flotte crossere viste at alle treningstimene på Fresh Fitness bærer frukter.

2. omgang starter bra. Rottene tar tidlig ledelsen ved Dag, og det virker trygt en stakket stund. Men så kom mørket sigende, bokstavlig talt. Det neste kvarteret var trasig. Masse feilpasninger, kjeftbruk og frustrasjon. DBK kom til noen gode avslutninger og ballen smakte på stolpen ved et par anledninger.

En våryr Ole G, for anledningen kaptein, løp inn i et par ballklubb bein og lagde straffe. Kontant i kassa og helmørkt. Heldigvis forstod stripene alvoret og lot ballen gjøre mer av jobben, og når i tillegg flomlyset kom på, avgjorde vi kampen de siste minuttene.

All honnør til Dag og Betu som gjorde hva de var satt til. Når DBK puttet på tampen var seieren allerede i boks.

Hjem fra Øren tok vi med oss 3 poeng, men utførelsen av kampen viste at laget har en del å rette på. Det positive var å se ganske friske bein og at ingen ble synlig skadet i kampen. Vinnerviljen er også der. Det lover godt.

Drammens Ballklubb – Åssiden 3-4 (1-1)