God start av juniorlaget – 4 poeng på to kamper

Postet av Åssiden IF - Fotball den 7. Mai 2012

Juniorlaget har startet serien på en god måte.

Seier mot Modum og uavgjort mot Hallingdal gjør at laget står med 4 poeng på to kamper.

John Ibitayo Mosaku (bildet) avgjorde med 2 mål mot Modum.

Åssiden-Hallingdal         2-2

0-1

1-1          Steffen

2-1          Emil

2-2

Stallen: Mads-Hoshmand-Bill-Seb-Emil-Thomas-EspenH-Nico-Dokka-Steffen-Alen-Tobias-Babben-John-Eldin

Det ble en tøff start på kampen, Hallingdal overkjører gutta fullstendig første 10-15 minuttene. Tur og en god Mads mellom stengene gjør at vi kommer ut av dette uten baklengs. Spillemessig jevner det seg ut utover omgangen. Hallingdal tar ledelsen og greier og holde på denne til godt ut i andre omgang. Da får vi betalt for tålmodig og godt arbeid. Vi holder ledelsen til over 90 min spilt, men på overtid reduserer Hallingdal. Dette var kamp der uavgjort kanskje er det riktige resultatet, men det var bittert at målet og tap av 2 poeng kom på den måten det gjorde.

Modum FK - Åssiden      2-3

0-1          John

0-2          Nico

1-2

2-2

2-3          John

Stallen:Mads-Seb-LarsH-Ebbe-Emil-Thomas-Nico-EspenH-Tobias-Alen-Steffen-Dokka-Bill-EspenK-Daniel-John-Babben-Hoshmand

Vi spiller en god kamp mot Modum. Gutta legger ned ett godt stykke arbeid med god innsats og hardt arbeid gjennom hele kampen. Vi gir aldri Modum tid til å etablere eget spill. Godt forsvars arbeid over hele banen gjør at vi er gode på gjenvinning. Dette gjør at vi styrer og har kontroll på mesteparten som skjer utpå kunstgresset. Til tider spilles det godt angrep spill.  Vi leder 2-0 når det gjenstår 4-5 minutter, det er igjen nære på at vi roter bort poenger på slutten. Men heldigvis er John i det gode hjørnet denne kvelden og sørger for at vi tar med 3 fortjente poeng tilbake til åssiden.