Postet av Åssiden IF - Fotball den 10. Mai 2012

Noen velspillende kamp ble det ikke denne onsdagskvelden.

Kampen ble preget av to lag som slet med nøyaktighet og rytme i spillet.

Bildet: Thomas Gundersen som ble Åssidens målscorer

Konnerud går opp i 1-0 ledelse etter unødvendig balltap og noe lurvete forsvar spill. Vi tror på redusering kun ett par minutter etter. Men linjemannen vinker for offside, noe som virket merkelig ut fra situasjonen.

Vi kommer til noen sjanser, men er ikke nøyaktige nok i siste fasen av angrepene.

Etter pause er det Åssiden som styrer kampen. Konnerud har mer en nok med å forsvare seg i perioder. Vi utlikner på dødball, Thomas setter hodet til og utlikningen er ett faktum. Vi har 3-4 store sjanser i løpet av omgangen. Synd vi ikke greier å avgjøre til vår fordel.

Konnerud gjorde det vanskelig for oss med stor entusiasme og hard jobbing.

Selv om det ikke ble den gode fotballkampen, stod gutta på og jobbet knallhardt for og få med seg 3 poeng. Noe som hadde vært fortjent denne gangen. Spesielt etter utviklingen av annen omgang.

Vi er fortsatt ubeseiret etter tre kamper, noe som vi tar med oss videre i jakten på flere trepoengere.

Åssiden – Konnerud 1-1