På en dårlig dag vinner Kvinnelaget 2-1 og er fornøyd med poengene

Postet av Åssiden IF - Fotball den 15. Mai 2012

Dette ble aldri noen god kamp og den første omgangen bar preg av to lag som kjempet om ball på midtbanen og ikke klarte å skape de store sjansene.

Vi er meget slurvete og lite presise i pasningspillet og vi mangler også de nødvendige bevegelsene for å kunne få rytme i eget spill. Omgangen ebber ut med 0-0 som er et riktig bilde så langt.

Bildet: Matchvinner Hanna Engedahl

I 2.omgang, et par minutter etter avspark blir Maria spilt igjennom på høyre kant og legger fint inn til Anette som scorer sitt første mål i Åssiadrakta.

Et bra angrep hvor det var tempo og presisjon. Vi har det meste av det som er av konstruktivt spill og har et vist overtak utover i omgangen. Lier produserer lite men vi klarer å hjelpe Lier inn i kampen med sin redusering etter at våre forsvarere er veldig tafatte utenfor 16 meteren og Lier scorer på et nesten tilfeldig skudd til 1-1.

Etter dette kommer vi til noen sjanser, men deres keeper redder meget bra ved et par anledninger. Både Hero, Anette og Rebecca har alle sjanser til å sende oss i føringen. Men ca 10 min før slutt skaffer Anette oss en corner, Agnethe slår som alltid presist og Hanna header kontant i mål til 2-1.

Omgangen ebber ut og vi vinner totalt sett fortjent.

En alt i alt begredelig prestasjon spillemessig, forsvaret får godkjent, mye å rette på fram til neste match 24.mai mot Kongsberg borte.

Vår beste: Agnethe og Oda Marie (Bildet).

Laget: Linn, AG, Hanna, OM, Therese, Vikki, Runa, Nanger (Capt.), Renate, Anette, Carina,

Innbyttere: Rebecca, Maria, Hero, Tanja, Kisha.