A-laget maktet ikke beseire Skiold

Postet av Åssiden IF - Fotball den 25. Mai 2012

Etter en meget svak kamp av Åssiden, endte det med poengdeling og 1-1 i torsdagens hjemmekamp

Torsdag kveld spilte Åssia’s A-lag sin tredje kamp på seks dager. Om det tette kampprogrammet var skylden til kveldens fadese, vites ikke, men la oss bare med det første slå fast at lagets prestasjon gjennom denne kampen ikke holdt mål så lenge man ønsker å henge med i toppen av tabellen.

Åssiden starter kampen friskt, og de første 10 minuttene av kampen er slettes ikke like nitrist som innledningen av denne artikkelen vil ha det til! Vi skaper store sjanser, og bryter igjennom Skiolds rekker gang på gang. Vi kommer rundt på kantene, og slår gode innlegg inn foran motsanders boks. Dessverre holder ikke de påfølgende avslutningene den samme kvalitet.

Deretter daler, sakte men sikkert, både tempo og kvalitet hva angår hjemmelagets handlinger. Vi forflytter oss tregt, og pasninger går sakte innad i laget. Med unøyaktighet pådrar vi oss også flere ugunstige brudd. Skiold slippes til på overganger, og er ikke ufarlige på disse.

Kampen vipper begge veier når hjemmelaget i det 18.minutt får tildelt et særdeles billig straffespark. Haris Buric er eksekutør, og sender keeper én vei og ballen den andre! 1-0, og forhåpentligvis skulle dette være målet Åssia trengte som vitamininnsprøytning!

Den gang ei; vi fortsetter der vi slapp, og selv om vi brenner store sjanser, synes det hele nokså tamt og interesseløst over de blå-hvite. Skiold er også frempå, og tilriver seg flere dødballer i farlig posisjon. Vi rydder unna disse, og omgangen ebber ut med en ettmålsledelse i favør Åssia!

2.omgang’s første halvtime må også omtales skraltende! Vi har et høyt ballinnehav, men når forflytningene innehar samme kvalitet som sirup, rekker Skiolds hardtkjempende menn å komme seg på riktig side av ballen. Og så lenge de blå- hvite ikke maktet å øke ledelsen, levde stadig Skiold- gutta i håpet om å få med seg poeng.

Det var da også så fryktelig typisk når Skiold i det 76.minutt jakter et langt utspill. Sindre blir presset, og forsøker seg på en støttepasning tilbake til Oulie. Dessverre er Knut Harald på vei ut, og ballen triller maktesløst inn i det tomme Åssiden- målet. 1-1, og et kvarter igjen å spille!

Kampens siste 15.minutter blir derfra et eneste stort sug fra Åssiden på jakt etter vinnermålet! Det smeller i metall, og det misbrukes STORE sjanser. Men det vil seg ikke, og bortelaget Skiold kan til slutt juble for sesongens første poeng!

:Herfra kan det forhåpentligvis bare gå én vei, og nå er det kun opp til oss selv å bevise at vi kan bedre enn hva vi presterte i dag. Denne muligheten får vi neste fredag, når serieleder Solberg står for tur! Kampen spilles på Solberg gress kl.1900

ÅIF – Skiold 1 – 1 (1-0)

1-0       Haris Buric