A-lag kvinner med overlegen seier

Postet av Åssiden IF - Fotball den 25. Mai 2012

Det ble en meget velfortjent seier på Kongsberg Stadion.

Naturgress ga oss noen utfordringer i starten av kampen da vi er mest komfortable med kunstgress.

Vi startet i 4-4-2 formasjon og ville med det teste et par spillere i noe uvante roller med tanke på kommende oppgjør hvor vi vil mangle et par spillere.

Det viser seg at vi liker best å spiller 4-3-3 og la om etter 25 minutter.

Renate, med 2 mål og en assist.

Vi får da mer trøkk og etter 30 min.spill scorer vi

endelig når Rebecca skyter via stolpen til 0-1. Noen minutter senere blir Rebecca fint spilt i gjennom på kant, hun legger inn til Anette som scorer til 0-2.

Vi går hardt ut i 2.omgang og det er en meget frisk gjeng som tar initiativet fra start.

I det 55 min.får vi frispark fra vår venstre side og Agnethe(AG) går som vanlig for å legge inn.

Et perfekt slått innlegg hvor Renate fra 8 meter header klokkeklart i motsatt hjørne til 0-3.

Fem minutter seinere blir Renate spilt i gjennom av Nanger og kommer alene med keeper.

Hun banker ballen i krysset via staga til 0-4. I det 70 min.driver Hero nedover venstresiden og kommer til slutt alene med keeper. Hun setter ballen mellom beina på deres siste skanse og det står 0-5.

Herfra og inn produserer vi mange sjanser, skyter i stanga og Runa helt alene med keeper osv....

Mange fine angrep spes.i 2.omgang, vi slipper ikke inn baklengs og 3 nye poeng ble hentet hjem.

Kongsberg - Åssiden : 0-5 (0-2)

0 - 1 Rebecca Pettersen (ass.Renate R.)

0 - 2 Anette Fredriksen (ass.Rebecca P.)

0 - 3 Renate Rekkebo (ass.Agnethe N.)

0 - 4 Renate Rekkebo (ass.Ida Nanger)

0 - 5 Hero Ahmadi

*** Runa Marthinsen (bildet over) var kampens store spiller.(Omtrent feilfri)