Storseier for kvinnelaget mot Vestfossen!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 5. Jun 2012

Fremst: Runa Martinsen med nok en strålende kamp på midtbanen. Midten: Hero Ahmadi med 1 scoring og 2 assist. Bak: Renate Rekkebo med 2 mål som var fantastiske flyvere av noen hodestøt og en assist.

7-1 REBECCA (HERO)

Vi tok i mot Vestfossen til hjemmekamp på stadion i går og kvelden skulle bli meget hyggelig med mange mål og mye fint spill. Allerede etter 8 minutter scorer Rebecca fra 7 meters hold etter angrep på venstre side og kun 4 min.senere spiller Rebecca en stikker til Maria som scorer sikkert alene med keeper.(luktet offside av denne men dommeren kompenserte med å blåse offside i to andre situasjoner ..)

Vi har for det meste full kontroll og forsøker å bygge opp gode angrep men plutselig etter 20 min. får Vestfossen lagt en ball bak Kisha i mål etter tafatt forsvarspill til 2-1. Vestfossen kommer litt med i matchen nå men de skaper fint lite framover.

Vi tar mer over mot slutten av omgangen og etter 38 min legger AG (Agnethe) en av sine mange perfekte cornere mot bakre stolpe hvor Renate header perfekt i mål til 3-1. Stor jubel og perfekt i forhold til innøvd corner.

Nå er det trøkk i laget og vi har mange halvsjanser og gode forsøk ved bla. Tine og Hero. Og akkurat disse to er involvert i vår fjerde scoring da Tine snapper ball fra deres midtstopper, leverer til Hero som scorer alene med keeper. Vi tar pause på 4-1.

2.omg. er bare 4 min lang da AG igjen er klar for å legge corner. Enda en perfekt slått corner og nok en gang dukker luftens dronning Renate opp på bakre og stanger inn til  5-1.

Vi dominerer fullstendig og Maria legger på til 6-1 etter 65.min.etter at Hero serverer et fint innlegg fra høyre side.

10 min.senere er Hero igjen på farten og serverer nok et fint innlegg som Rebecca header kontant i mål fra 5 meters hold til 7-1.

Vår fjerde seier på rad og står nå med 4.1.0 og 19-4 i målforskjell.

(Bildet: Rebecca med 2 mål og en assist).

En solid seier og mange scorede mål. 3 av målene scorers med hodet.

En meget sterk midtbane der Nanger, Tanja og Runa dominerer kraftig.

Angripere som scorer mange mål. Forsvar som har kontroll.

Keepere som tar det som kommer.

Hele laget er konsentrert gjennom det meste av kampen og spiller med autoritet og selvtillit.

Viktige faktorer for at vi gjennomfører en jubelkamp.... !

19-4 i målforskjell på 5.spilte kamper er knallbra og nå tar vi i mot Konnerud 2 på søndag som er neste seriekamp. Her må vi igjen ha fokus på noen få, viktige og etter min mening avgjørende faktorer for å levere et godt resultat. Har to treningsdager før neste match til å justere og finpusse......

Vi har 3 kamper igjen før ferien og viktig å fullføre skikkelig med kvalitet.

Takk for at det ble en trivelig fotballkveld på stadion og takk til alle som bidrar både på og utenfor banen.

Spillere i kamptroppene, spillere som kommer å ser på, inkl. flere av de talentfulle 15 års jentene som er å kikker, og andre som er interesserte i hva vi driver med og presterer.

*Og når Erik Eriksen og Roar Torgersen, samt Anders Bekkelund er på toppen av “Hula” og observerer..ja da må det jo også gå bra!!!