Kvinnelaget slo Konnerud

Postet av Åssiden IF - Fotball den 11. Jun 2012

Kvinnelaget spilte sin sjette seriekamp mot Konnerud 2 søndag og det ble nok en hyggelig kveld på Åssiden Stadion.

Dette er av de mest intense og forventningsfulle kampene i hele sesongen. Man merker allerede i garderoben at stemningen og viljen for å yte sitt beste ligger utenpå spillerne. Og til tross for EM-fotball på skjermen kunne vi overraskende og gledelig nok se at det var en 20-30 tilskuere som kranset banen.

Bildet: Anette Fredriksen med 2-0 målet.

Åssiden - Konnerud : 2-0 (1-0)

1-0 25.min. Hanna Engedahl (Assist Agnethe Nilsen)

2-0 77.min. Anette Fredriksen (Assist Renate Rekkebo)

Kampen starter jevnt og det blir mye kjemping, dueller og nestensjanser begge veier. Mye foregår på midtbanen. Men vi ser en tendens til at vi får et vist overtakt utover i matchen og både Anette, Emily og Renate er frempå med gode forsøk. Så i den 25.min får vi vår andre corner fra vår høyre side og Agnethe (AG) legger perfekt inn hvor Hanna scorer fra kloss hold til 1-0.

Etter scoringen får vi mer ro i eget spill og er det førende laget, Carina og Anette kommer til gode muligheter og vi går til pause med ledelse.

Andre omgang starter litt tregt og Konnerud har overtaket spillemessig. Vi er unøyaktige og blir løpende i mellom. Men det kjempes godt og vi rir unna en 10 minutters periode som er svak. Gradvis tar vi nå over og midtbanen vår opptrer mer samlet( Runa, Renate, Tanja, Vilde vinner duellene.) Vi produserer mange sjanser, Vikki spiller Anette på blank kasse, men skyter over fra 3 meter, Tine er alene med keeper (deres keeper Irina står en meget god kamp), Emily avslutter like utenfor.

Nå er det trøkk og etter 77 min.spiller Renate fram Anette som kjører to skuddfinter på begge deres stoppere og skyter ballen perfekt i mål! DAGENS HAPPENING! En serk prestasjon som punkterer kampen.

Herfra har vi flere store sjanser men deres keeper er igjen god mellom stengene. Kampen ender med seier og vi tar vår femte strake. Og ja, som jeg sa på forhånd: Dette blir Rock`n Roll og det ble det. Siste seriekamp før ferien er neste mandag borte mot Birkebeineren.

Da skal vi trøkke til igjen og fortsatt vise stabilitet, med godt spill og vilje i bånn.

* Runa legger med MANGE meter og er en stor drivkraft på midten. En kjempematch.

* Agnethe(AG) må nevnes med sine fantastisk presise dødballer, samt at hun har vært meget stabil på er godt nivå i alle kampene, også i denne.