Kvinnelaget med mer Rock`n Roll. Vant 5-0 over Birkebeineren borte

Postet av Åssiden IF - Fotball den 19. Jun 2012

Denne gangen på en ufyselig regnværsdag på Årbogen gress.

Naturgress under slike forhold = overvann som gjorde det veldig vanskelig for oss.
Under vanlige forhold hadde vi trillet inn dusinet fullt.

I tillegg en meget svak dommer for anledningen som snøyt oss for 2 klare straffer og mange horrible offsideavblåsninger der vi er alene med keeper.

Ida Nanger Med 1 mål og en assist.

I regn, regn og atter regn tar vi føringen allerede etter 2 min.spill, da Runa spiller igjennom Anette som runder deres stopper og scorer elegant til 0-1.

Etter dette følger utallige oppløp spesielt på vår høyre side, men ballen stopper i vannet og gjør det vanskelig. Men etter 25 min er Runa igjen tilrettelegger og Renate er presis da hun bøyer ballen i lengste hjørnet fra 12 meters hold, til 0-2 som er pauseresultatet.

I pausen blir vi om mulig bare enda våtere... og etter en liten prat starter 2.omg omtrent som første. Etter et par minutters spill kommer Hero igjennom på venstre side og legger fint inn til Ida Nanger som scorer til 0-3.

I det 50.minutt er det samme oppskrift, Hero på venstre legger inn, denne gangen er det Renate som igjen er stødig og legger på til 0-4.

Ti minutter senere fosser Carina(som endelig er “omtrent” skadefri) fram på høyre side og med stor fart og kraft brøyter seg igjennom og scorer alene med keeper til 0-5. En strek prestasjon.
Nå følger et hav av sjanser, som bla.dommeren klarer å ødelegge flere av. Anette skulle hatt klare 2 straffer etter å ha blitt sparka ned...Men ellers er det fullstendig overkjøring. Scoringene stopper her og det ender med 5-0 seier.

En uavgjort og seks seiere på rad nå og det ser unektelig veldig bra ut. Det er en gjeng med gode fotballspillere med godt humør, drivende spillerglede og “trøkk” som skaper litt Rock`n Roll om dagen.

Vi er i rute og dette var siste kamp før ferien(har en hengekamp mot Hole som skal spilles ca 15 august tror jeg...venter på at kretsen får bestemt seg.)

*Runa er drivende god spesielt i første omgang og er helt overlegen i ballvinning, dueller og drivkraft.

*Keeperne Linn og Kisha kunne stått med paraply....

*Nanger hadde hatt en ukes ferie, var veldig frisk og spillesugen.

*Carina var tilbake nesten for fullt,  spilte 55 minutter og der var det et sinnsykt trøkk. Noen sugende og kraftfulle sklitacklinger om vil bli husket i lang tid både på Åssia og i Krokstadelva.

*Anette hinket av banen 15 min før slutt etter å ha blitt felt gang på gang.

* Renate scorer igjen og denne gangen 2 mål.

Laget: Linn(Kisha fra 45 min.), Agnethe(AG), Therese, Oda(OM), Vikki,(Vilde fra 65 min) Runa, Tanja(Carina fra 35 min), Nanger, Rebecca,(Hero fra 45 min) Anette, Renate.

0-1 Anette Fredriksen(ass.Runa Marthinsen)
0-2 Renate Rekkebo (ass.Runa M)
0-3 Ida Nanger (ass.Hero Ahmadi)
0-4 Renate Rekkebo (ass.Hero A)
0-5 Carina Fredriksen (ass.Ida Nanger)