Høstsesongen er i gang med seier til damene!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Aug 2012

• Vi startet torsdag med en sterk borteseier over Hole Haugsbygd.
  • En veldig viktig kamp hvor vi tok kommando fra første sekund.
  • Vi var fullstendig overlegne i første omgang og spilte oss til mange store målsjanser.

Bildet: Anette fredriksen med 2 scoringer

Allerede etter 2 minutter blir Anette spilt fri i bakrom og scorer alene med keeper, en drømmestart på kampen.

Vi kjører over Hole og vi holder et høyt spillemessig nivå, er nøyaktige, har mange gode samtidige bevegelser, jobber knallhardt for gjenvinning og slikt blir det altså god fotball av ! Et mønsterangrep etter 20.min.spill starter med
pasninger i backfireren blir spilt via midten, vender motsatt hvor Runa serverer en kremball til Carina som scorer til 0-2.
Jeg teller 9 pasninger i dette angrepet uten at motspillere er nær ballen, 100% etter mitt hjerte og det er gode prestasjoner og valg som lager Rock`n Roll her.

Vi sløser med sjansene, er flere ganger alene med keeper og to i tverrligger osv. Men etter 40 min.spiller Therese til Anette
som “brekker” seg igjennom og scorer til 0-3.

I andre omgang faller vi litt i prestasjonene og det blir litt jevnere selv om vi fortsatt har overtaket. Hole H. kommer ikke til
store muligheter i denne omgangen heller og selv om vi har 3-4 store sjanser, klarer vi ikke å omsette disse. Vi vinner
helt fortjent og slipper ikke inn mål i dag heller...
Mange gode prestasjoner og en god generalprøve før MODUM mandag.

HOLE HAUGSBYGD – Åssiden IF : 0-3 (0-3)
0-1 Anette Fredriksen (assist. Runa Marthinsen)
0-2 Carina Fredriksen (assist.Runa Marthinsen)
0-3 Anette Fredriksen (assist.Therese Moen)

* Tonje Simensen debuterte for oss i går!

Laget: Linn, Therese, Hanna, Oda, Vikki, Runa, Tanja, Nanger, Renate, Anette, Carina.
Innb: Hero, Tonje