Det ble tap 0-2 i toppkampen mot Modum for kvinnelaget i går.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Aug 2012

Det fine spillet uteble og et av temaene i garderoben før matchen var å senke skuldrene og ha fokus på prestasjon i stedet for tap/vinn. Allikevel blir spesielt første omgang preget av veldig mange feilvalg, unøyaktighet og dårlige bevegelser.

Dette fører da videre til at det blir veldig mange dueller om nesten alle baller, noe som Modum profiterer på.

De har et overtak de første 20 min. men vi er igjennom på kontringer og alene med keeper i denne perioden.

Mye skjer på midtbanen og det er to lag som kriger. Etter 30 min scorer vi etter en corner men blir tvilsomt og irriterende avblåst for offside. Hadde vi fått den tror jeg kampen
ville sett annerledes ut. Men, i omgangens siste sekund skyter Modum fra ca.20 meter og markkryperen smetter inn i nærmeste hjørnet til 1-0. Avspark og omgangen er over!!

I 2.omgang starter vi bra og har et bra TRØKK, produserer sjanser
og igjen er vi alene med keeper + noen kjempesjanser som ikke treffer mål.

Vi presser på for utlikning men Modum utnytter fomling i vårt forvar og de scorer litt heldig fra veldig skrått hold til 2-0.

Alt i alt var vi ikke på topp denne dagen og spillemessig
var Modum hakket bedre. Allikevel har vi sjanser nok til å score mål og kunne avgjøre, men slik ble det altså ikke. Vi tar med oss dette som læring videre og at dette var erfaringer i forhold til å holde hodene kalde i slike oppgjør.

* Selv om vi gikk å sesongens første tap er serien langt fra avgjort selv om Modum nå har 3 poengs overtak. Fordi og heldigvis er fremdeles  ballen rund!