Lørdag morgen kl.09.00 gikk minibussen fra Åssiden Stadion med stø kurs vestover mot Geilo.
14 stk morgenfriske spillere, en meget opplagt og våken sjåfør (takk til han for innsats og sikker leveranse)
Første stopp Bromma, som har et veikryss med fylkesvei mot Haglebu og Eggedal, men som i tillegg har Bensinstasjon og kro.
Her brukte vi tiden godt på litt mat og drikke, samt høflig konversasjon.

Bildet: fremst Runa med et mål, midten Hero med 2 mål (bak Renate).

Vi ankommer Geilo halv ett og har god tid før match kl.14.00. Ida Nanger mottar bursdagsgaver, sang og jubel før vi legger slagplanen for gjennomføring.

Det viser seg (som forventet) at  Geilo ikke er noen målestokk og vi er rett og slett et MYE bedre fotballag. Men Geilo har en rutinert og god keeper som har stått i mål på høyere nivå. Endelig, etter massivt press og mange sjanser scorer vi ved Hero etter 18.min.etter fine kombinasjoner mellom Nanger og Hero. Noen minutter senere kombinerer de samme to spillerne og Hero kommer i gjennom på venstre side og scorer sikkert til 0-2.
Runa stanger kula kontant i goalen til 0-3 etter perfekt corner fra Agnethe etter ca 40.min spill ! Dagens dommer blåser “nok en gang” i fløyta og denne gang er det pause...

Kampleder hadde kjørt helt fra Jevnaker og ville nok vise hva han var god for..... I andre omgang må nevnes at Åssidens trener fikk nok av uforståelige avblåsninger i vår disfavør og hadde et lite utbrudd...umiddelbart etterfulgt av ny blåsing i fløyta! Dommeren kommanderer treneren langt inn på banen der dommeren står,
(grunnet at alle skulle se hvem den treneren var) og får raskt vite at han har en veldig kort lunte...noe treneren sier seg enig i og vandrer den lange veien
tilbake til sidelinjen. Som straff blåser han igjen av når vi er i gjennom alene med keeper, denne gangen for å gi oss frispark for hands i hendelse 10 sekunder tidligere, med etterfulgt rungende rop fra kamplederen: sitat:”Der fikk du handsen din”.

Rebecca scorer meget rolig og fint etter perfekt frispill fra Carina til 0-4. Og vi øker til 0-5 da Rebecca spiller fri Carina.
Vi burde så klart vunnet med minst 10 mål men endte på fem.
Etter Peppes Pizza ble fortært langs Riksvei 7, ankom vi Åssia kl.20.00 hvor ferden videre for mange handlet om Elvefesten i elvebyen Drammen.

Takk for god innsats og en fin tur opp til Geilo.

Geilo – Åssiden : 0-5 (0-3)
0-1 Hero Ahmadi (ass.Ida Nanger)
0-2 Hero Ahmadi (ass.Ida Nanger)
0-3 Runa Marthinsen (assist AG)
0-4 Rebecca Pettersen (assist Carina)
0-5 Carina Fredriksen (ass.Rebecca)

Laget: Linn, Ag, Hanna, Tonje, Vikki, Runa, Tanja, Ida N, Oda, Carina, Hero.
Innb: Rebecca, Maria, Ziggy