Seriekamp Kvinnelaget Mandag 3. sept borte mot Lier

Postet av Åssiden IF - Fotball den 7. Sep 2012

Åssidens mål ble scoret av Fredriksen's.

Et av Anette, som også hadde en assist, mens det andre ble scoret av Carina (Bildet).

Etter en første omgang hvor det meste ikke stemte med unøyaktighet, balltap og lite bevegelse lå vi under 2-0.
To unødvendige baklengsmål, som var betegnende for denne omgangens prestasjoner.

I pausen snakker en noe ilter trener om hva som må til av vilje og engasjement for å vinne fotballkamper. Gjør noen bytter og vi blir enige om å trøkke til i 2.omgang. Og det gjør vi !!

Vi tar tak i kampen og det er et helt annet lag jeg ser opptre. Vi styrer kampen og produserer mange sjanser.

Endelig reduserer vi ved Anette som tar ned et fint oppspill fra Ag, fra ca.16 meter og skyter i mål.

I det 70 minutt rulles nok et godt angrep opp på vår høyre side ved Carina i samarbeid med Anette. Carina kjemper ballen i mål til 2-2.

To avslutninger i stolpen og flere store sjanser viser at vi ikke er effektive nok og
får derfor ikke avgjort kampen i vår fordel.

Det ender 2-2 etter en skuffende 1.omgang, men desto mer hyggelig er opphentingen og innsatsen i 2.omg. hvor vi burde avgjort kampen.

Det ble litt stang ut denne gang, men vi bretter opp armene og skal komme sterkere tilbake.

Lier – Åssiden: 2-2 (2-0)
2-1 Anette Fredriksen (assist Agnethe (AG) Nilsen)
2-2 Carina Fredriksen (assist Anette Fredriksen)

I dag, 7 september tar vi i mot Hole/ Haugsbygd til høstens første hjemmekamp.