Fra Kvinnelaget: Gratulerer Åssiden IF med 75 årsdagen!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 10. Sep 2012

Fredag kom Hole/Haugsbygd på besøk og med Arild Fredriksen som speaker og åpen kiosk var det lagt en veldig fin ramme rundt kampen.

Stor takk til Arild. I tillegg var det kommet et knippe Hole-supportere som kranset tribunen. Ellers ble speakertjenesten utført på en strålende måte av Arild, med god hjelp av Mr.Løfshus som bivånet det hele sammen med sin datter Tanja. Noen av de "faste" foreldrene, Andres Bekkelund + noen i tillegg heiet på Åssia og var fin støtte for oss denne kvelden.

Bildet: Renate Rekkebo med 4-0 scoringen

Hole lå 2 poeng bak oss på tabellen, og det ble kvelden for å virkelig vise at vi kan spille fin fotball. Jentene tar initiativet fra start og etter mange, mange sjanser sendes en takk til Anette som etter pasning fra Hero scorer etter halvspilt 1.omgang. Anette er på farten igjen og legger på til 2-0 noe senere etter et skudd via en Holespiller og vi går til pause med denne ledelsen.

Vi fortsetter i samme stil i 2.omgang og vi legger på til 3-0 etter en fin scoring av Tonje(sitt første mål i Åssiadrakta)etter pasning fra Anette. Med ca 15 min.igjen å spille er Carina på farten på vår høyre side, sentrer til Renate på ca.25-30 meter og Renate dundrer inn 4-0. Hole reduserer på slutten til 4-1, et helt unødvendig baklengsmål som kommer ut av intet.

Åssiden - Hole/Haugsbygd: 4-1 (2-0)
1-0 Anette Fredriksen (Ass.Hero Ahmadi)
2-0 Anette Fredriksen
3-0 Tonje Simensen(Anette)
4-0 Renate Rekkebo(Carina)

Laget: Linn, Agnethe, Therese, Oda, Vikki, Runa, Tanja, Ida N, Hero, Anette, Carina. Innb: Renate, Tonje, Hanna, Vilde, Maria, Hege

* Hero Ahmadi Bildet under, nederst) og Ida Franzen Nanger (bildet under) spilte sin A-kamp nr. 50 denne kvelden og fikk overrakt jubileumstrøya. Gratulerer til 2 flotte ambassadører for kvinnelaget.

Det var vel aldri noen tvil om hvor seieren skulle gå etter spill og sjanser. Vil si at dette kanskje var vår spillemessig beste kamp hittil i år med pasningskvalitet, bevegelser og trøkk !! Vi fikk også mye skryt av bortelagets folk, som selvsagt er hyggelig. Potensialet er unektelig veldig bra, har en god tropp som presterer sammen. Største utfordringen pr.dd.er at vi trenger veldig mange sjanser for å score mål. En utfordring det er morsomt å jobbe med og å finne løsninger på.

*Neste kamp er onsdag om 2 dager, hjemme mot Kongsberg kl.20.00. Vel møtt!