Borteseier for Kvinnelaget mot Vestfossen

Postet av Åssiden IF - Fotball den 17. Sep 2012

I går (søndag) dro vi til Vestfossen og hadde god tro på seier etter flere kamper hvor vi spillemessig har holdt et godt nivå.

Men det skulle vise seg at prestasjonsnivået ikke holder mål i første omgang. Vilje, engasjement og bevegelse er nesten helt fraværende og vi henger ikke sammen.

Et puslete og usikkert forsvar slipper til Vestfossen flere ganger og helt fortjent scorer de midtveis i omgangen og leder 1-0 til pause.

I pausen var det nødvendig å vekke laget.....og det er et helt annet lag som starter 2.omg.

Allerede etter seks min. av andre omg. starter et Anette-show, når hun utligner til 1-1  på et godt langskudd.

Like etter blir hun pressist spilt i gjennom av Runa og vi tar ledelsen 1-2.

Og, fem minutter senere er Anette (bildet) på farten igjen og legger på til 1-3. Et ekte hatrick på åtte
minutter !!!

Vi fremstår nå som er lag og jobber sammen.

Vi vinner dueller, 2.baller og beveger oss riktig.

Men fotball kan være et merkelig spill og det er utrolig å gjøre to så forskjellige omganger.

Etter 80 min.spill skal Anette igjen vise at hun et en meget giftig målscorer.
Blir spilt opp av Hanna, Renate løper, drar med seg spillere og lager åpning for Anette som fyrer fra 20 meter til 1-4.

Totalt en fortjent seier når vi er helt overlegne i andre omgang.

* Anette som etter en helt død første omgang, våkner og viser at scoringsformen er intakt, og har nå scoret 9 mål på de siste tre kampene!

* Runa Marthinsen gjør også en meget god kamp og var en av de få som presterer i to omganger.

* Maria Sørå kommer inn og spiller høyre back i 2.omg. Hennes engasjement og guts smitter!!

(Bildet: Maria til venstre, Tanja i bakgrunn)

Ida Nanger ble skadet(overtråkk) i første omg. Håper hun blir klar om ikke lenge.

Vestfossen – Åssiden: 1-4(1-0)
1-1 Anette Fredriksen
1-2 Anette Fredriksen (Assist.Runa)
1-3 Anette Fredriksen
1-4 Anette Fredriksen (Assist.Hanna)

Laget: Hege A, Therese, Hanna, OM, Vikki, Runa, Tanja, Nanger, Renate, Anette, Carina.
Innb: Kisha, Hero, Tonje, Maria.