G2004 på røvertøkt i Telemark

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Sep 2012

Fra høyre: Jan, Casper ,Kjetil, Tobias ,Armin ,Chieme, Christophe, Mikail ,Monto, Sigurd ,Aleksander, Ali, Samuel, Rune og Sebastian

I helga var 2004 gjengen på sin første cup med overnatting. Turen gikk til Skien og Gøy cup. Det var 12 spente fotballspillere som stod klare til avreise lørdagsmorgen ved Åssiden klubbhus.

Vi ble innkvartert på Skien sportkapell i Skien idrettspark. Det var en smånervøs gjeng på ÅIF 1 som var klare til første kamp lørdag kl 10. 30. Nervene forsvant fort etter en komfortabel 9-1 seier over HEI 2. ÅIF 2 ville ikke være noe dårligere, og “rulla” over HEI3 7-3 i deres første kamp.

 

 

 

 

 

Gutta så ut til å stortrives i høstsola i Skien og gjorde rent bord i resten av lørdagens kamper. ÅIF1-GVARV 7-1, ÅIF1-EIDANGER 8-2, ÅIF2-SKOTFOSS 7-5 og ÅIF2-STRIDSKLEV 8-2.

 

Gutta og supportergjengen var fornøyde med dagens utklassing og dro fornøyde tilbake til sportskappelet. Pølser stod på menyen og ble fortært i rekordfart, så lek og moro kunne starte, spør ikke meg hvor enerigien kommer fra.  Rundt kl 21.00 var barna i seng og ledere og supportere kunne sitte og kose seg litt utover kvelden.

Frokosten ble servert kl 07.30 og de fleste av oss var i tide. Gutta kjente lørdagskampene litt i beina, men var klare for nye erobringer i idrettsparken. Vi startet med en kort internkamp for å få igang kroppen. ÅIF2 spilte første kamp mot HEI1 og showet var igang, 10-2, en grei start. ÅIF1 kjørte hardt ut i deres første kamp, men i en målrik kamp mot URÆDD, ble sluttresultatet 9-9. ÅIF2 var ikke til å stoppe idag heller, med seier 4-0 mot HERKULES1 og 3-1 mot TJØLLING2. ÅIF1 avsluttet cupen med 7-5 mot TJØLLING1 og 3-3 mot HERKULES2.

Alle var fornøyd. Vi hadde gått ubeseiret gjennom cupen med en målforskjell på 84-32 på 12 kamper, både spillere og supportere hadde storkost seg. Takker supporterne for god service med lunchpakker og middagsservering til alle som var med. Dette frister til gjentagelse.

Mvh

Jan, Monto og Rune

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.