Fredriksens fabrikk - Alle 6 mål av Anette og Carina!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 28. Sep 2012

Anette Fredriksen til venstre, med Hatrick i løpet av de første 14 minuttene!

Og ikke minst: 1- 0 etter 8 sekunder !!!! Og nr 2 etter 1 min og 2 sekunder !!!

Anette laget også 5-0 målet.

Carina Fredriksen (over) sørget for det fjerde og sjette målet i nok en spillemessig kjempekamp og nok en storseier av jentene!

Torsdag spilte vi sesongens nest siste seriekamp og Konnerud Stadion var
kamparena da vi møtte Konnerud 2.
Dommer setter i gang kampen, trener`n setter i gang klokka og rett fra avspark scorer Anette vårt første mål etter kun 8 sekunder.
Konnerud skal nå ta avspark og vi bryter med en gang og etter 1,02 min. scorer Anette nok en gang til 0-2.

Vi dominerer fullstendig og spillemessig synes jeg vi gjør mye, mye bra! Etter 14 minutter avslutter Anette et fint angrep, hvor Carina serverer henne et perfekt innlegg til 0-3. Anette med hatrick på 14 minutter og har vist seg veldig skarp foran mål i høst.

Etter 33 min.scorer Carina til 0-4 etter et perfekt angrep hvor Runa serverer sistepasningen.
Banespill er helt fantastisk og bevegelse, fotballforståelse, individuelle ferdigheter og gode valg preger laget. Den vanlige utfordringen med
å være presis nok i sistepasning er det eneste å utsette i denne omgangen. Resten av spillet er av strålende kvalitet.

I 2.omgang klarer vi ikke helt å holde like høy kvalitet på eget spill med dominerer også nå. Konnerud kommer vel kanskje til en halvsjanse
men forsøkene deres blir stoppet av vårt meget gode forsvar. Vi har sluppet inn kun 10 mål hittil i år og det må nevnes at i går var midtstopper  (OM) Oda Holmen i en klasse for seg. Rett og slett suveren !
15.min ut i andre omgang runder Anette alt og alle... og alene med et helt tomt mål triller hun ballen i mål til 0-5. Etter 70 min spill serverer Tanja ei fin kule til  Carina  som alene med keeper øker til 0-6.

Konnerud 2 - Åssiden : 0-6 (0-4)

0-1 Anette Fredriksen (Ass.Runa M)
0-2 Anette Fredriksen (Ass.Carina F)
0-3 Anette Fredriksen (Ass.Carina F)
0-4 Carina Fredriksen (Ass.Runa M)
0-5 Anette Fredriksen (Ass.Ida Nanger)
0-6 Carina Fredriksen (Tanja Aa N)

LAGET: Kisha, Agnethe(AG), Hanna, Oda(OM), Vikki, Runa, Tanja, Ida N, Carina, Anette, Tonje.