Siste kamp for kvinnelaget og ny storseier!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 2. Okt 2012

Bildet fra venstre: AG, Hero, Ida og Tanja

Birkebeineren kom i går på besøk til en Åssiden stadion smykket i solskinn.
Det ble igjen en pangstart på kampen og allerede etter 2 min.scorer Rebecca etter fint forarbeid av Carina.

Etter 4 minutter scorer Anette etter fin pasning fra  Vikki. IBK scorer så på en corner midtveis i omgangen (svakt og unødvendig å slippe inn den)  Anette fortsetter å score og legger på til både 3-1 og 4-1 før pause. Et nytt hattrick  fra Anette som er i solid scoringsform.

Det blir 5-1 etter 55 min.og igjen er det Anette leverer varene. Etter nok en redusering på
et frispark øker Hanna ledelsen til 6-2 etter en fint skudd fra 16 meter`n. Mot slutten fosser
Carina igjennom og scorer til 7-2 og Anette scorer sitt femte mål like før slutt og det ender 8-2.

Vi var helt overlegne til tross for at det i perioder gikk litt på lavt gir.
Anette scoret 5 mål i går og har scoret 25 mål på de 12 seriekampene hun har spilt. En stor prestasjon.

*Dagens kaptein Ida Nanger tråkket over i starten på 2.omg. Må nok belage seg på et par ukers hvile...
*Vikki gjør en veldig god kamp på sin venstre back plass..
* Anette med 5 goaler og 2 assist er jo strøkent.....

8-2 Anette Fredriksen (Ass. Rebecca)

Laget: Hege, Ag, Hanna, OM, Vikki, Hero, Tanja, Nanger, Carina, Anette, Rebecca.
Innb: Renate, Ziggy, Therese, Maria.

Sesongen endte da med ett tap, to uavgjorte og resten seiere. Slipper inn totalt kun 12 mål og scorer 67 mål . Allikevel ender vi på en andreplass i årets serie. Laget spiller mye fin fotball og utviklingen er veldig bra.

Dette lover meget bra for neste sesong og med dagens mannskap + noen nye fjes + at vi får tilbake Anki og Ida Kransberg + at jentene på 15-års laget banker på døra ,
så vil det blir utrolig spennende sesong.