Avslutningsrapport fra G07 Åssiden

Postet av Åssiden IF - Fotball den 10. Okt 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bak fra venstre: Eirik, Vetle, Viktor, Kristian. Foran fra venstre: Bjørn, Sebastian, Vetle Andrè, Leander.

Ikke tilstede: Jonathan, Aron, Bardia, Alexander, Nikhil, Alex.

Denne sesongen har gutta deltatt på 2 lag i "kampkveld-spill", Åssiden 1 og 2 - G07. De har i tillegg spilt Bendit Cup i Mjøndalen i April, DNB Åssiden Cup i juni og KIWI Solberg Cup i september.

 

Resultatmessig sitter gutta igjen med en god følelse. En opptelling viser følgende resultater på kampene som er spilt, totalt 34 stk.

 

Antall kamper:    34

Vunnet:           34

Uavgjort:         0

Tap:              0

 

Selv om barnefotballen (heldigvis) ikke har noe stort resultatfokus, er det klart at det disse gutta har opplevd denne sesongen, er forholdsvis unikt i fotballsammenheng. Det er ikke veldig sannsynlig at de noen gang for oppleve en slik sesong igjen.

Gutta elsker å jobbe med ball, og de er i ferd med å utvikle et meget godt ferdighetsnivå. De ser på hverandre som kompiser, og de er opptatt av å jobbe for hverandre når de trekker "stripene" over hodet og dommeren blåser i fløyta.

 

Nå gleder gutta seg til en felles aktivetsdag med resten av G07 kullet. Dette er heller ikke gutter som legger vekk fotballen om vinteren. Her gjelder det å holde det gående året rundt. Vi trener 1 til 2 ganger i uken på kunstgresset, og når kong vinter banker på, trekker vi inn i gymsalen på Åssiden skole".

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.