Audun Fevik og Marius Boldt nye trenere for klubbens A-lag

Postet av Åssiden IF - Fotball den 1. Nov 2012

Klubbens nye A-Lagstrene: Audun Fevik og Marius Boldt

Første møte mellom trenere og spillere ble avholdt på klubbhuset tirsdag 30. oktober. Det ble ett godt møte der de grove trekkene på hvordan klubb, trenere og spillere ønsker og fremstå i sesongen 2013. Det ble ikke lagt skjul på at Åssiden ønsker å være en 3 div klubb i 2014 sesongen.

For og oppnå dette kreves det hardt arbeid fra alle parter, potensiale ligger der. Ingen tvil om det når vi ser tilbake på enkeltkamper i sesongen 2012.

 I vinter vil a-laget trene to ganger på Nedre Eiker stadion og en dag i Mif hallen. I tillegg opprettholdes tilbudet på Akropolis trenings senter.

 

 

Klubben er også så heldige at keeperansvarlig Rolf Morten Holm (bildet til venstre) fortsetter i 2013.

Målet er å utvikle og skape ett godt keepermiljø for de eldste målvaktene i klubben.

Fundamentet ble påbegynt i fjorår sesongen, så det blir spennende og følge utviklingen.

 

Vi presenterte han i en artikkel tidligere som dere kan lese her:

http://idrett.speaker.no/organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=1265007&CatId=343664 

 

 

  

 

Marius:

 

"Jeg kommer hjem igjen jeg veit du" har Marius sagt hele tiden. Nå er han endelig hjemme og vi gleder oss over det. Marius er ekte åssiagutt som har spilt med flagget på brystet på aldersbestemte landslag (U18 og U19). Etter tiden i moderklubben har Marius spilt for Strømsgodset og Notodden og er i dag spiller for Mjøndalen. Klubben ser frem til og få glede av ballasten Marius tar med seg fra toppfotballen.

 

Audun:

 

Kom til Åssiden som guttespiller fra Sande og ble fort en viktig del av fotballmiljøet i Åssiden. Har spilt en haug med sesonger for klubbens a-lag. Har vært delaktig til at junioravdelingen i klubben begynner å ta form. Trener for aldersbestemte lag, med i sportslig utvalg. Primus motor for "blå-hvit". Audun har tidligere vært trener i Holter, Mjøndalen og for kretslag i Buskerud. I yrkeslivet har også fotballen stått sentralt for Audun. Han har jobbet som leder for Buskerud fotballkrets og vært ansatt i Norges fotballforbund i flere år.

 

Åssiden fotball ønsker trenere og spillere lykke til med sesongen 2013.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.