Status A-Lag herrer

Postet av Åssiden IF - Fotball den 24. Jan 2013

Første treningsmåned er snart over og vi er godt i gang med oppkjøringen til årets sesong.

Treningene har vært preget av stort engasjement og innsatsen gutta legger ned i treningsarbeidet er god. Vi har hatt et stabilt oppmøte på 16-18 spillere på trening, og beholder vi dette antallet gjennom hele sesongen så tror vi på at dette skal bli veldig bra.

Alle gutta som var med i fjorårssesongen har heldigvis blitt med videre i år, og stallen er supplert med gode spillere som har glidd godt inn i miljøet.

I treningsarbeidet vektlegger vi arbeidet med struktur, både defensivt og offensivt. Den jobben vi gjør på dette arbeidet i vintermånedene, håper og tror vi at skal vises på banen i sesongen. Vi skal prøve å spille underholdende fotball som er preget av høy lagmoral og stor vinnervilje.

Nå går vi inn i to tøffe måneder med mange kamper, og det blir spennende å se hvordan vi greier oss mot treningsmotstanderne som kommer fra både 3 og 4 divisjon. Vi har greid å få booket noen motstandere fra Vestfold og Oslo, og det er alltid artig å møte nye lag.

Vi starter treningskampene førstkommende tirsdag den 29. januar mot Stoppen, og etter det kommer treningskampene på rekke og rad

Vinterlig fotballhilsen fra Marius og Audun


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.