Buskerudcup for begge Kvinnelagene

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Mar 2013

ÅIF Kvinner-2 spilte mot Modum. Bildet er fra tidligere møte med dem.

Åssiden 2 spilte sin andre kamp i Buskerudcup Søndag mot Modum, som var fjorårets kretsmestere og gjorde en veldig god kamp. Det ble et 3-1 tap til slutt men Modum scoret sine to siste mål i løpet av det 10 siste minuttene.

Det ble noen slitne bein på slutten, men et veldig godt resultat og en solid innsats av rekruttlaget. Hege Arnesen stod en meget god kamp i mål.

Spillere: Hege, Vikki, Therese, Hanna, Mari, Marthe, Anki, Malin, Elisabeth, Kristin, Martina, Hero, Ann Helen.

I går spilte A-laget sin tredje og siste kamp i puljespillet i Buskerudcup.

Lier var motstander på Tranby kunstgress. Lier har et ungt lag med mye pågangsmot og gode kvaliteter, så vi innstille oss på en tøff kamp.

Etter en periode hvor spillet bølger frem og tilbake slår Tanja en perfekt pasning til Tonje som setter ballen i mål fra ca.10 meter.til 0-1.

Lier fortsetter å stresse oss og vi er veldig unøyaktige, taper dueller, alt for mange balltap og det mangler rytme. Lier produserer flere sjanser og de utligner til 1-1 åtte minutter før pause. Kisha har flere gode redninger i denne perioden og omgangen ebber ut med 1-1.

I 2.omgang våkner vi, og Anette skyter oss i ledelse til 1-2 etter 50 min.spill.

Lier reduserer til 2-2 på corner 5.min senere. Etter 65 min tar vi igjen ledelsen ved Hero etter klabb og babb i feltet.

Vi tar mer kontroll på kampen, er mer presise og gjør enklere og klokere valg.

Etter 68 min.spiller Vikki en presis pasning til Anette som igjen scorer til 2-4.

Flere fine forsøk fremover og etter 86.min jobber Tonje seg fint frem på venstre side og legger ut til Tanja(Dutta) som scorer sikkert sitt første mål for Åssiden A-lag til 2-5. Noe som blir sluttresultatet.

Status: Middels 1.omgang og bedre 2.omgang betyr at vi orker bra og står hele kampen ut.

Etter seiere mot Kongsberg (6-0), IBK (5-1) og Lier 5-2) er vi er nå klare for semifinalen hvor vi møter Modum.

Laget: Kisha, Agnethe(A.G), Johanna, Oda(O.M), Hero - Runa, Tanja, Nanger - Carina, Anette, Tonje. Innb: Tanja(Dutta), Hanna, Vikki, Therese.