Kvinnelaget klar for finale i Buskerudcup!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Mar 2013

Vi vinner meget fortjent 3-1 etter både spill og sjanser.

Bildet: Anette fredriksen fortsetter å score. Denne gangen 2 mål og en assist.

Kampen er akkurat blåst i gang da vi går i angrep på høyre side. Tanja(Dutta) kommer seg til dødlinja og slår et perfekt innlegg mot bakre stolpe hvor Anette scorer direkte fra kort hold.  Det har ikke gått mer enn 30 sekunder av matchen og i har fått en pangstart.

Vi fortsetter med godt og presist i pasningspill og vinner duellene. Etter ca 10 minutter, etter fint spill bakfra slår Nanger opp til Anette langs bakken på rundt 16 meter som vender perfekt mellom to Modumspillere
og scorer alene med keeper til 2-0 .

Kampbildet er det samme og Anette skyter en i stolpen og vi har også andre halvsjanser.
Etter 20 minutter blir Anette skadet og må forlate banen. Etter dette blir vi unøyaktige og Modum kommer inn i kampen.
Vi mister  litt initiativ og da de får et frispark på 16-meter reduserer de til 2-1 etter ca.30 minutter.  Det kladder litt (i snødrivet) uten at Modum skaper de store sjansene. De siste 10 minuttene blir det noe bedre og vi går til pause med 2-1 ledelse.

Vi bruker pausen godt og er enige om å spille enda mer ball og la Modum løpe. Anette starter 2.omg.i et forsøk på å se om det går bra å fortsette kampen. Hun kommer til avslutning i det 50. minutt og Carina scorer fint på retur fra keeper.

Tar ut Anette og det er en kneskade som må sjekkes. Vi dominerer hele 2.omgang og i banespill er vi overlegne. Vi kommer også til noen fine sjanser og er nære på å øke ledelsen. Modum blir slitne av å løpe i mellom og igjen leverer vi best i 2.omgang.

Kampen ender 3-1 og går fra kampen med en god følelse og gleder oss til å møte Konnerud i finalen 4 april. Det blir en langt tøffere utfordring.

LAGET: Vilde, Agnethe(AG), Oda (OM), Johanna, Vikki – Runa, Tanja, Ida Nanger - Tanja(Dutta), Anette, Carina.
Innb: Tine, Therese, Hanna, Hege.

1-0 Anette Fredriksen (ass.Tanja Løfshus)
2-0 Anette Fredriksen (ass.Ida Nanger)
3-1 Carina Fredriksen (ass.Anette Fredriksen)

*Anette scorer 2 og 1 assist så lenge hun er på banen – sterkt.

En flott lagseier.  Stort ballinnehav spesielt i 2.omgang.

Været: Snø og minus 4 .
Baneforhold: Kunstgress med litt lett snø og flomlys.
Tilskuere: 35 stk.